Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo Turska izgura, postat ce potpuno neovisna od bilo cije ekonomije.
To ne postoji
Boli me k. za Tursku, gdje su NASE pare!?! Anarhija je OTKOCENA danas u Sarajevu...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrijednost lire je bila visoka zahvaljujući razvoju Ataturkove sekularne Turske kojom je upravljano odgovorno i državnički. Ova pseudoreligiozna kvaziosmanska nesosljedna uprava vodi samo na dno.
Boli me k. za Tursku, gdje su NASE pare!?! Anarhija je OTKOCENA danas u Sarajevu...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak....
I loš put vodi nekuda!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brka umislio da sve drži u malom zetu kad ono međutim
ne dozvoljavaju ćafiri da se muslimanska zemlja rahat razvija
svaka cast za gospodina predjesdnika,objavio rat kamatarima u odijelu..
Kuda dalje, ni SDA nece tursku valutu. Okrenula se ka EU i prosi, hoce Euro .... Bakir cak isao do svojih freelancer-a u Luxemburg.
Jesam li ja lud, ili izgubio pamcenje, ili ne znam otkad se racuna historija Turske, ali nekad 1999/2000 su oko 3 dojcmarke bile 1 milion lira. Razmijenis cenera, dobijes 3 miliona i 300 hiljada lira.
I oda Marković ukloni nekoliko nula
Sultane da ti Fadila pošaljemo kako bi se Turska ekonomija oporavila jeste da mu se sudi i jeste da ne smije van granica ali nema veze pošaljemo ga😂
Sultan uništio Turke i tursku ekonomiju.
Sad treba u shopping
Ko od Turaka izvozi, a repromaterijal uzima u Turskoj, ostvaruje ogroman profit jer prodajom robe za devize i zamenom tih deviza po tom ludačkom kursu u lire, ostvaruje ogromnu zaradu, a radna snaga jeftina jer je isplaćuje u lirama. Sa druge strane svi uvozni proizvodi su sad izuzetno skupi, narušava se tržište. Ne može niko biti ekonomski nezavistan, jer su i ekonomije i tržišta povezani.
robu prodaju u eurima. Vrijednost koja je bila prije prvog pada lire... al hajd ti pametuj
Sta je ljudima kojima je drago da cuju lose vijesti o Turskoj? Jeste li normalni?
Evo osjeti se i kod nas
Ko nije bio u Turskoj prije 20 godina, ne zna da je coca cola kostala 7 000 000 lira 😅
Boli me k. za Tursku, gdje su NASE pare!?! Anarhija je OTKOCENA danas u Sarajevu...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak....
A da se sultan izvine ambasadorima mozda bi se popravilo stanje
Nameračile se lažne demokrate da sjebu Tursku. Evropa sa Amerikom je najveće zlo,bitno im je ovih par država,a ostale sve gledaju da unište i potlače kao jeftinu radnu snagu.
Da se npr. turci povuku sa svih ratista van TR, onda bi se ova razlika vratila u normalu....to svaka budala zna, osim ovih ovdje pametnjakovica sto pametuju. Samo naprijed TR.
Navikle zapadne sile da samo oni pljačkjau i eksploatorišu.Čitav svijet su razorili i nametnuli ove migrantske krize.