Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Naibolje bi bilo da sebi napravite samoodrzivu ekonomiju i skinete se sa svjetskog interneta...a i grbače ostatka čovjecanstva; dao Bog, sve imali, al’ tamo daleko, od svakoga.
Jel' musliman 😁
ZASTO KLIX BANUJE STALNO MOJ PROFIL KAD U MOJIM KOME NTARIMA NEMA NI NACIONALIZNA NI MRZNJE, SAMO LICNO OPSTE MISLJENJE....!!!!
@VolimPxxxx - Baš zato! Moraš zakuhavati, jer tako kliks zaradjuje. Sad ce i mene sigurno izbrisati...
E-commerce nije online prodaja nego dostava koja treba infrastrukturu. To je imao Bezos gotovo u Americi ali nema Ambani u Indiji.
jes odvratan
Ove ciganske gulikože uglavnom svoj profit računaju da će mu robovi raditi za 1 euro dnevno. Indijcima i Kinezima treba zakonom zabraniti da se bave biznisom. Uglavnom im se poslovne strategije zasnivaju na principu da ljudski organizam danas treba min količine hrane i vode da bi preživio.
Sto je najgore ne rade samo za privatnike tako, ne mozes niti jedan jedini freelance posao naci a da neki indijac ne konkurise za posao po 80% cijeni nizoj od tvoje
A za koju kastu ce on line shopping biti dostupni. Kad se nemozete zenit među kastama onda nema ni zarade od protivnicke kaste. Kravac indiski
Sad će Ameri sa sankcijama navaliti...