Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Travnik je postao pravi smrdograd iza rata, fuj! Nigdje nikog poslije 16 sati, cuko da te ujede na sred glavne ulice! A postavili Titovu bistu kraj općine u parku, ja sranja majko mila, prizivaju duhove, nikakva napretka, katastrofa!
aaaaaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja blama!
Nestade mi komentar. Srednjeskolski centar je trebao biti zavrsen 2004. Vec par izbora se redovno postavlja kamen temeljac istog. Zakoni se donose ..dosta ih nije u skladu niti sa kantonalnim a kamo li sa drzavnim zakonima. Jedan od primjera je i taj da se psi lutalice po gradu \"uniste\" tako da ih pobiju lovci ,a ne da se izgradi azil u Travniku ..sto je po svim zakonima obavezno .. Inace lako je donositi planove , odluke ..sve to treba realizovati...ali idu izbori...vazno je pricati...naivni ce opet nasjesti.. Travnik= kasaba u mrakui blatu... cinjenica da nemoze biti veca i istinitija..ako neko misli da izmisljam..bujrum..prosetajte danas alejom konzula do mosta za Pirotu..naglasavam ono prosetajte ...oko 19h...sretno. Nacelnice...no comment.
Ima li iko iz Travnika da ovo prokomentira? Dno dna - Tahir Lendo - gluplji od Adnana Terzića a korumpiraniji od Nedzada Brankovica lol