biznis
0

Nagrada iz Novog Sada još veći podstrek za Blanca Resort & Spa sa Vlašića

Klix.ba
Na nedavno završenom Sajmu turizma u Novom Sadu, Blanca Resort & Spa sa Vlašića je svojoj bogatoj kolekciji odličja dodala još jednu nagradu.

Žiri tri institucije, Novosadskog sajma, Privredne komore Vojvodine i Turističke prizme, dodjelili su priznanja Najbolji planinski hotel ovoj ustanovi.

Na svečanom prijemu Noć šampiona u Novosadskom pozorištu, Pehar Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet i usluge preuzeo je Direktor Hotela Blanca Resort & Spa Jasmin Rasavac.

Kako navode iz Blanca Resort & Spa, priznanje je potvrda sveobuhvatnog i sistematičnog ulaganja u firmu, uključujući sve neophodne elemente vrhunskog poslovanja, počevši od izgradnje i opremanja visokokvalitetnih objekata, pažljivog odabira i permanentne edukacije kadra do brižljivo osmišljene i jasno vođene marketinške kampanje u zemlji i inostranstvu.

"Za vlasnika, menadžment i sve zaposlene u Blanca Resort & Spa ova nagrada je podstrek da se nastavi u zadatom pravcu, da se i dalje obaraju rekordi posjećenosti i višestruko uvećavaju prihodi. Uz zahvalnost svim relevantnim činiocima za dodeljena priznanja, najveći podstrek za dalji predani rad, su posjetioci koji prezadovoljni uslugom odlaze sa Vlašića, vraćaju mu se ponovo iz godine u godinu. Karakterističan je i porast stranih posjetilaca koji čine više od 20 posto svih gostiju. Već početkom oktobra grupe iz Hrvatske i drugih zemalja regiona biće gosti u našoj ustanovi", kažu u Blanca Resort & Spa.