51% popusta preko eKupona
63

Odmorite se i uživajte s dragom osobom u Hotelu Blanca

Sponzorirani članak
Sada već jasno možete da zamislite odmor u toplom planinskom domaćinstvu, uživanje u prelijepom ambijentu, šetnju planininom i uživanje u tradicionalnim domaćim specijalitetima. Potrebno je samo da posjetite eKupon, povoljno kupite kupon, odaberete najbolje društvo i ove zime uživate u planinskom turizmu na planini Vlašić i to u hotelu Blanca Resort&Spa.

Samo preko internet portala za grupnu kupovinu eKupon.ba možete dočekati zimu sa uštedom od čak 51 posto, noćenje sa doručkom za dvije osobe i to za nevjerovatnih 116 KM umjesto 236 KM.

Uz jedno noćenje ujutro će vas u hotelskom restoranu dočekati doručak, a ukoliko vam zima pokaže zube možete joj prkositi neograničenim uživanjem u toplini najboljeg wellness hotela u regiji.

Hotel Blanca Resort Spa**** smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice. Hotel je otvoren tokom čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše.

Za odmor tijela i duha pobrinut će se vrhunska Wellness&Spa zona Mont Lhotse. Ova oaza mira ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za vrhunski odmor. Posebno naglašavamo da su Wellness sadržaji uključeni u cijenu smještaja.

Sami ili sa porodicom, u većem ili manjem društvu, bitno je samo da budete što opušteniji i da se što više odmorite.

Sunčane jesenje dane možete iskoristiti i za brojne sportove, poput planinarenja, biciklizma, nogometa, rukometa, džoginga ili ipak jahanja. Uhvate li vas snježne padavine, u tom slučaju pripremite se za nevjerovatnu zabavu na snijegu za cijelu porodicu.

Kuponi se mogu spajati, tako da imate priliku provesti pravi mali godišnji odmor uz čak 50 posto popusta. Kuponi se mogu iskoristiti od 13.11.2012. do 20.12.2012. uz prethodnu rezervaciju.

Posjetite najposjećeniji portal za grupnu kupovinu eKupon.ba i uvjerite se da samo eKupon nudi najbolje popuste.