Putovanja
100

Noćenje na Vlašiću sa agencijom VTA za 20 KM

Klix.ba
Turistička agencija Ventura Travel Agency svojim klijentima ove godine ponudila je raznovrsnu ponudu i odlazak na hit destinacije u evropskim metropolama, ali je i za zimski period pripremila vrhunsku ponudu i noćenje na Vlašiću po cijeni od 20 do 39 KM po noćenju za cijelu sezonu.

Klijenti VTA mogli su izabrati neku od ponuda za zimovanje na planinama Francuske, Austrije, Italije, ali i našim ljepoticama Bjelašnici, Igmanu, Jahorini i Vlašiću.

Kako nam je rekla PR manager agencije Sanida Nalović, akcijska cijena za Novu godinu je bila 99 KM za tri noćenja na Vlašiću. Da je ovo bio pun pogodak, najbolje svjedoči činjenica da je više od hiljadu mladih osoba svoje mjesto rezervisalo preko ove ponude.

VTA neće stati na ovome, pa je ponudila noćenje za 20 KM do 39 KM tokom cijele zimske sezone kako bi roditelji sa djecom mogli u potpunosti iskoristiti raspust za zimske radosti i ski-školu.

Nakon toga, VTA nastavlja trend u pružanju dobrih usluga inovativnim i novčaniku prilagođenim putovanjima poput odlaska u Moskvu na 11 dana i Rima za 299 KM.