Nova ponuda na eKuponu
0

Odmorite se i uživajte u hotelu Blanca na Vlašiću

Sponzorirani članak
U periodu kada su najveća zanimacija odlasci na godišnje odmore, pitanje koje se nameće kao najosnovnije glasi - gdje na godišnji odmor? More ili planina? Ukoliko ste ljubitelj planine onda će vas nova ponuda na popularnom eKuponu sigurno obradovati. Noćenje za dvije osobe u hotelu Blanca na Vlašiću preko eKupona platite samo 120 KM umjesto 300 KM.

Ukoliko ste ljubitelji planine, a tražite što više sadržaja za što manje novca, posjetite eKupon.ba, najposjećeniji portal za grupnu kupovinu, i iskoristite njihovu ponudu sa kojom možete uživati u čarima prirode u najboljem wellness hotelu u regiji. Samo preko portala eKupon.ba platite 120KM umjesto 300KM za polupansion za dvije osobe u SPR sobama uz neograničeno korištenje wellness i spa usluga u hotelu Blanca Resort & Spa ****.

Pronađite sebe i uživajte u bogatstvu prirode.

Sami ili s porodicom, u većem ili manjem društvu, važno je samo da budete što opušteniji i da se što više odmorite.

Hotel Blanca Resort Spa**** smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice. Hotel je otvoren tokom čitave godine, a pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No, istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe vlašićke prirode.

Za odmor tijela i duha pobrinut će se vrhunska Wellness Spa zona Mont Lhotse. Ova oaza mira, nazvana po četvrtom najvišem vrhu Himalaje, ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za vrhunski odmor. Bogatom wellness ponudom hotel Blanca Resort Spa svojim gostima nudi jedinstven doživljaj odmora i relaksacije. Bazen, jacuzzi, relax room, turska i finska sauna, infracrvena i stretching zona dio su naše wellness ponude kojom ćemo se pobrinuti za potpunu relaksaciju vašeg tijela i uma.

Možete kupiti čak pet kupona za ovu ponudu i iskoristiti ih za maksimalan odmor. Ako niste sigurni da li svoj odmor možete iskorititi u ovom mjesecu eKupon.ba se pobrinuo i za to i omogućio vam da kupon iskoristite do 01. oktobra 2012.