Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super...Dva entiteta treba da se takmice u razvoju.Ali da to razumiju kao zdravu konkurenciju.A kroz ta takmicenja prosperitet ce da dozivi BIH...
Klix brise sve moje kometare :), ovo je trebalo i na Bjelasnici, zbog vjetrova, ne sestoprosjed, ali kako bi balija drugacije ukrao....
@NIVEAbanovanALTUSAM Ihhh pa ti ga pretjera sa organizacijom OI ... Znas kakve zemlje lobiraju da bi dobile samo mjesto kandidata a kamo li da ga organizujemo.To nije sada moguce a ni u narednu deceniju...I ja sam inace optimista ali treba biti umjeren i prvo privuci strane turiste da se dobro odmore i provedu za male pare!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cijena povratne karte za gondolu iznosi 5 KM. Bravo za cijenu
@ZulfikarSmajic ides li u sunny land?
@ZulfikarSmajic lijepa paranoja !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Konakovic na aparatima :) Odakle srbima tolike pare
Vozio se jucer.Bila promo besplatna voznja.Zaljuljala je jednom u penjanju i jednom u spuštanju.Kazu ima neku gresku,od priliva ljudi nisu mogli da sve zaustave i koriguju.Gondole odlične,mada je uspon dosta visok i na nekim dijelovima nije bas prijatno ko se boji visine.Sve u svemu odlična stvar i ova ravna gora ima potencijala da se širi.
hajmo se sad sprdat spalama i sonima sto dolaze spala. selendra bome napravi gondolu koju ovi baliski uhljupi nebijase napravit ni 25god poslje rata jerbo se mora svaki dan hamzigadrp. stoje jos tuznije, ona vec postojala, znaci samo je trebalo odradit jedan dio posla. slicno i sa tramvajskim sinama dje ka sjednes utramvaj imas osjecaj daces iskocit svaki tren. zaista bjedno. od silnog krkacenja zgradurina naustrb unistavanja parkova nisu ustanju nista ni popravit akamoli napravit.
Dosli su u tisini, i opuhase "olimpijske" objekte - Jahorinu, Igman i Bjelasnicu. Od stare slave nema zivota!
Super izgleda zicara! iste ovakve kabine ce biti na Trebevickoj Zicari :)
trebevicka zicara je donacija svice (donacija sirotinji), a ovo je covjek napravio od svojih para.. svaka mu cast!
Licni sam prijatelj gosp Golijanina vlasnika ski centra ,covjek je zaista puno novca ,vremena ,napora ulozio u ovo sve da bi svima pruzio mogucnost da uzivaju u carima nase lijepe Jahorine ,po cijenama je najeftiniji a po kvaliteti najbolji. Samo naprijed
Otkud mu tolike pare ? Zaradio pošteno ili zaradio ratom ?
Zaradio posteno vjeruj mi.
Ljudima iskrene čestitke, a ovima koji ne mogu podnijeti da su Pale dobile žičaru prije Sarajeva, koje je žičaru imalo davne 1959. neka pitaju odgovorne stranačke prvake, za politiku kadrovanja za javne funkcije..Eto vam PODOBNIH ispred SPOSOBNIH. Skaka je prije 3 mjeseca pompezno najavljivao Trebevićka žičaru, do kraja 2017. godine. Gdje je, kad će???
Uvesti zicare i po ulicama da se smanji zagadjenje od auta 😊
E sad trebaju Balije da nagrnu ;)
A vi glupani sa klixa ne brisete u komentarima ove sto citiraju cetnicke pjesme idioti glupi
Aaa srbi provocirate a ne znate sta vam je se desavalo sa bakama 500godina
Ima i Sarajevo zicaricu iz smoga u trebevicka hovna,umjesto da se islo prema Bjelasnici ili bar Nisickoj visoravni....
Nije ovo meni sigurno, sta nestane goriva pa ode strmu, ko roler koster😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
kalifat na haparatima
Na ravnoj Zemlji ravna planina.