Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba niko da putuje, život nam se teče u čekanju između suneta/krštenja - vjenčanja - sahrane/dženaze. Svečani salon je dobar za sve troje. Onaj što hoće nešto više od života, ne treba mu autobuska, svakako ide u jednom pravcu
@kemo1ba tuga
Ko zadnji izadje nek’ ugasi svjetlo......
Čuj budale svečani salon.... ima naroda za derneke a nema za putovanje...fali im mjesto za proslavu genocida i opštinske svečanosti nakon što su pobili ljude i sad nema potrebe za autobusima kao '95 kad ste ih autobusima slali što za Tuzlu što na streljanje stoko.
Gdje su otisli silni ljudi iz srebrenice?
Napraviti pilanu
Prvo su ganjali ljude sad infrastrukturu. Kad ode infrastruktura odu i preostali ljudi.
Ne radi se ovdje o autobusloj stanici i njenoj rentabilnosti ona je ionako bila na skroz pogresnom mjestu.Ovdje se radi o lokaciji i nekom talu .
MA BRAVO MLADI SAJKACLIJO. ZBOG TEBE TONE UBIJENOG LJUDSKOG MESA PLACE. LICIS NA COVJEKA, ALI SI IPAK NASLJEDNIK GENOCIDASA MLADICA I KARADJICA.
može nešto s profila?
haha, ja stanice, obični parking za jedno auto.
zar je u srebrenici bila stanica,ja sam tamo bio nisam je vidio