Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igman je svijetla tačka BiH. Samo naprijed, municije nam nikada dovoljno biti neće.
@OkrutniHamo. e moj hame...ona dvojca zaimovic i cmaki sto su nosili sanduk municije u proboju...bacise ga i ostavise na poljinama u povlacenju...pa sam se morao vratiti da pokupim sanduk i par bacenih pusaka...dok su se heroji vec zavukli u pozadinu...jedini mi je tada s.t. 69 momak s bjelava cuvao ledja...obojca smo ranjeni u toj nasoj akciji...a municiju smo izvukli...koju su logisticari vec sutradan prodali manekenima po carsiji...od kojih su mnogi zlatne ljiljane od stranke dobili...
Nije pitanje bili se raspalo vec kako bi se raspalo i koja bi strana mogla nesmetano nastavi sa borbom. Isto tako se u JNA raspala ali je 90% kapaciteta preslo Cetnicima u ruke. Sljedeci put bi moglo biti drugacuje i za to ne laj sa tim prefiskima ”takozvana” jer bi mogo od takozvanog naroda i takozvanih Oruzanih snaga dobit po pi..i.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan za izvoz, jedan za ne daj Boze...jedan za izvoz, jedan za ne daj Boze...
jos mi zivimo od Tite
Neko ce neduzan od ovih metaka stradati.
mašala redenika :))
Titov tunel i mašine od austrugarske.
Municija koja se radi za trziste bih je smece, municija 9mm nov HS zakiva , muncija za lovacko karabine nije balansirana nikakva je mozda da je izvozna dobra da pazite na kvalitet za domacu prodaju nek vas je stid obicno smece, PPU zakon
IK je u ratu spasio BiH i zahvaljujući Igmanu i municiji iz Konjica je odbranjeno Sarajevo.
I opet se grebu od onog što je Tito stvorio
A sad će SDA balijander reći: "a kakve fabrike mooooo"?
kako nas Predsjednik predsjednistva sad ovo cita
Pitam se koliko ce nevinih ljudi biti ubijeno tom municijom?
Bravo bravo bravo , samo radite , hem zaradjujemo hem imamo za nedaj Boze nove agresije ... samo naprijed
od Tita se živi i poslije TIta..koja bijeda nacionalizma i post-socijalizma
Bulevar eselamualejkum ☝️
Ma gledaj komentara sve bi to ratovalo.Kad ste tako pametni ostavite imena ovdje da vas se moze mobilizirat ili vratit sa granice u slucaju rata.
jel ovo chita onaj fekalistanac taliban bulevar