Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto nije hose mogao otvoriti ili amko ili dp? zasto mercator? uvoznicki lobiji puni love a nasi zvanicnici podmitljivo do jaja. prodali bi se za marku vise. jad i bijeda. to je sljam naseg drustva.
Koliko sam ja shvatio otvorili su ga umjesto hitne pomoći, pa ako neko slomije nogu na skijanju može kupiti neku bandažu u mercatoru. Koliko znam hitna više nepostoji. Također planiraju ljeti otvoriti (kafansku) baštu umjesto teniskih terena koji su bili iza hitne.
zasto ? ZOI 84 , pa zna se ko je tamo direktor i kakav sljam je vodio mladice Armije u smrt.
izbice slovenci svaku markicu
u Blizini sadašnjeg Merkatora, ranijih godina su bile tezge gdje su se prodavali sokove i razne sitnice na tezgama... šta mislite da li je Merkator bio u obavezi da uposli te ljude? btw, šta znači ova poruka? Da biste upisali novi komentar, morate pričekati jedan minut.
u Blizini sadašnjeg Merkatora, ranijih godina su bile tezge gdje su se prodavali sokove i razne sitnice na tezgama... šta mislite da li je Merkator bio u obavezi da uposli te ljude?
Uh mogu misliti sto ce nabiti cijene
Bolje Slovenci nego sandžaklije na čelu s fahrom.
Svaka cast Mercator....prava stvar,,,,,
Merkator Merkator Merkator :) Cijene će, nadam se, biti prave Europske da se raja iz metropole ne bi osjećala diskriminirana.
Kad ćemo se naučiti pisati ispravno...MerCator!!!!
Neka slovenaca, kakvi mi, pa mi smo nesposoban narod.
Velikodušno se zahvaljujemo vašim štedišama Lj.B. koji su nam omogućili otvaranjejoš novih trgovina.
\"ZOI 84\" zašto slovencima??? zar niko od domaćih nije mogao dobiti taj prostor?
slovenci muzuli muzu