Merkator otvorio trgovine na Bjelašnici i Igmanu

S
Sarajevo-x.com
19.12.2009. u 17:11
0
17
Merkator otvorio trgovine na Bjelašnici i Igmanu
0
Merkator otvorio trgovine na Bjelašnici i Igmanu
Mercator je danas otvaranjem trgovina manjeg formata na Bjelašnici i Igmanu obogatio ponudu olimpijskih planina na početku zimske sezone 2009/2010, saopšteno je iz ove kompanije.
Nakon inicijative ZOI ’84 i ponuđenog partnerstva, menadžment Mercatora je odlučio da obogati ponudu na olimpijskim planinama i potpisao je ugovor o najmu dva manja objekta na Bjelašnici i Igmanu. Objekti se nalaze na Bjelašnici na samom skijalištu Babin dol i na Igmanu na Malom Polju.

Povodom otvorenja novih prodajnih objekata, Haris Kuskunović, direktor Društva Mercator BH, istakao je slijedeće: “Ovo je još jedan od dokaza da Mercator ide u susret svojim kupcima, prati njihove potrebe i zahtjeve i svojim aktivnostima nastoji odgovoriti na njih. Vjerujemo da će svi koji ovu zimsku sezonu odluče provesti na olimpijskim planinama u našim trgovinama naći adekvatnu ponudu. Otvorenjem ovih objekata ne završavamo naše aktivnosti. Bit će tu još interesantnih i atraktivnih događaja koje ćemo realizovati u saradnji s našim poslovnim partnerima.”

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: