PROMO
609

Menadžerski turnir "R&S odbojka na snijegu" održan drugi put na Bjelašnici

U sklopu 15. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju je drugu godinu za redom održan turnir “R&S odbojka na snijegu” na kojem su učestvovali klijenti kompanije R&S.

Odbojkaške vještine na snježnoj površini 8. februara su pokazale sljedeće kompanije: Addiko Bank, BBI banka, BH Telecom, Centralna banka BiH, Intesa Sanpaolo Banka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Međunarodni aerodrom Sarajevo, Raiffeisen Bank, R&S Sarajevo, Sberbank BH i UniCredit Bank.

Olimpijska planina Bjelašnica je bila idealan domaćin druženja, sportskih aktivnosti i promocije zdravog načina života.

Damir Pahor, izvršni direktor za prodaju, u ime organizacionog tima kompanije R&S izrazio je zadovoljstvo održanim turnirom i zahvalio se svim klijentima na učešću, ali i brojnim posjetiocima na vjernoj podršci.

“Osim veoma kvalitetnog turnira, drago mi je da ni ove godine nisu izostali dobro druženje i odlična zabava. Zahvaljujem svim poslovnim partnerima na učešću, ali i njihovim navijačima koji su napravili odličnu atmosferu na Bjelašnici i bodrili svoje favorite Pozivam sve koji nisu imali priliku učestvovati na turniru da počnu pripremati odbojkaške timove za narednu godinu.

Sunčano vrijeme i ugodna temperatura su privukli mnogobrojne posjetioce na svjež planinski vazduh, a nije izostala ni podrška navijača odbojkaških timova.

Tim kompanije Bosna Bank International d.d. Sarajevo je osvojio prvo mjesto.

BBI banka
BBI banka

Drugo mjesto je osvojio tim Kliničkog Centra Univerziteta u Sarajevu, a treće tim Intesa Sanpaolo Banke d.d. BiH.

Takmičar pobjedničke ekipe, Damir Mahmutović je ovom prilikom rekao: "Organizacija je bila super, sve je bilo za 10. Zahvalio bih organizatorima na pozivu i profesionalno obavljenom poslu. Bilo je puno učesnika i sve je prošlo bez i najmanjeg incidenta. Ovaj put je BBI banka pokazala najviše i bila najbolja, tako da smo mi i odnijeli pobjedu u jakoj konkurenciji. Nadam se da se vidimo sljedeće godine".

Organizator 15. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju R&S Ski Race 2020 je marketing agencija B40 i direktor Gorjan Bilalagić. Ove godine, osim odličnog takmičarkog dijela, organizatori su pripremili i zabavu noć prije takmičenja, pod nazivom STROGO POSLOVNI slaLOM na kojoj je svirao KONVOJ acoustic. Gorjan je iskazao zadovoljstvo odazivom i interesovanjem koje raste iz godine u godinu.

“Menadžersko takmičenje je idealna prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi koji nam dolaze iz kompanija širom Bosne i Hercegovine, regiona, ali i ostatka Evrope. Drago nam je što smo ove godine svim učesnicima pružili priliku za dodatno umrežavanje i kvalitetnu zabavu. Radujemo se nastavku organizovanja sportskih aktivnosti.”

R&S olakšava posao

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, promo materijala, sredstava za čišćenje i IT opreme. Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija svim klijentima pruža mogućnost da sve potrebno za kancelariju i obavljanje redovnih poslovnih aktivnosti nabave na samo jednom mjestu.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici: www.ris.ba ili na Facebook stranici R&S Sarajevo.