Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni čudo što nam je država u banani kad imamo ovakve slučajeve. Čuj to 30 zaposlenih a ništa ne rade. Oni su ionako uvijek na odmoru. Tu avion nije sletio u ovom stoljeću a ni poletio.
Bosna ima naj više aerodroma po glavi stanovnika koji ne služe ničemu
Nije tacno da nema saobraćaja neki dan je sletilo 13 aviona iz Srbije,a nekad i leti B737- Ikar Aira.
hahhahhaa ČUJ MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA....hahhaha PA SA NJEGA SAMO UZLJIĆE ZLAJOGUZ KAD LETI NA ĆEVAPE NA BAŠ-ČARŠIJU ILI DA POSJETI DO-K.U.R.C.A NA \"MEĐUNARODNI AERODROM\" U BANJA LUCI.....hahhaa
Ne uzima Sarajevo, nego Beograd.
Kompanije poput Wizz aira,Ryana,Easy jeta funkcionisu tako da grad domacin sponzorise dio troskova,jer naravno sa tako niskom cijenom letova kompanije ne bi mogle opstati.E sad druga je prica sto niko iz vlasti ne prepoznaje takve prilike jer svi odmah vide troskove a ne vide dobit u buducnosti.Uostalom vlast u Tuzlai je sigurno pametnija od nekoliko stotina evropskih gradova iz kojih navedene kompanije lete.
Cuj aerodrom je u dubiozi??? :PPPP
Preko 30 - et komentara za Banjalucki aerodrom , a ovdje ? Slabo nesto..
Tufo de je ti kupi da ti bude privatna pa pametuj
hahaha bosno moja slete tri aviona godisnje 30 radnika dobivaju redovno plate naravno, firma u drzavnom vlasnistvu
sa malo novca ovaj aerodrom se može dotjerati i da radi skoro pa kao i sarajevski,ali šta će sarajevski manekeni onda raditi...
Baš mi je žao da ovako nešto pročitam. Zar smo zaista toliko nesposobni da ne možemo organizovati jeftine letove sa ovog aerodroma. Firme popue Ryan Air-a, Easy Jett-a, Wiz Airr-a i tako dalje. To su firme koje nude letove za Evropske gradove po cijeni nižoj od 50 Eura. Ja bi prvi iz Sarajeva svaki put po toj cijeni letio iz Tuzle. Šta reći osim žalosno da se ovako nešto dešava.
Zato naš u BL radi punom parom. Za našeg Predsjednika. JAT ima dva leta dnevno za Beograd.
Tako je to kad se od vojnog pokusa napraviti civilni aerodrom tamo gdje civili nemaju para ni za autobus a kamoli za avion.
A da ga zatvorite? Smije li se i jedna drzavna firma zatvoriti na vrijeme, da svi mi kasnije ne bi morali otplacivati njihove dugove.
... ovdje nije sletio nijedan avion .... dzabe se sramote. Ovdje samo mozete slomiti tocak za spustanje aviona pa izazvati avionsku nesrecu.
Upravu si nije Sarajevo vec izbjeglice koje se prave sarajlije :D