Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja, bolje da je Forinta i kurs 100+ u ondosu na euro. jbt, čovjek izludi gledajući u cijene i pokušavajući da preračuna.
@ledeny Za 1 euro dobijes 320 forinti, bio sam pre mesec dana u Madjarskoj :)
György Matolcsy, a ako vec transkribirate izvorno latinicna imena, onda to ucinite s max. preciznoscu, npr. Đerđ Matolči, premda takav vid transkripcije nije u duhu bosanskog i hrvatskog jezicnog standarda, a kod srpskog je nuzan jer je primarno srpsko pismo cirilica. Primijetno je da se vrsi lektura tekstova s hrv. govornog podrucja, dok one koje plasira SRNA ostavljate kakvi i jesu, premda su i gramatikalno i po svim drugim parametrima bos. i hrv. jez. standard danas izrazito podudarni.
Smrt forinti
Prosječan čitatelj nikad nije bio pobornik razmišljanja svojom glavom. Mađari svoju budućnost promišljaju a mi samo čekamo da nam netki trećerazredni Briselski ćato iz nekog hodnika kaže šta da uradimo a mi samo klimamo glavom :-(
Al se ne opire EU donacijama
ona i poljska su jedine drzave u eu koju su svoju ekonomiju digle na zavidan nivo,i ne dopustaju da se eu igra s njima po pitanju migranata ili bilo cega...i stoga jako dobro brane svoje interese.... balkanske zemlje bi mogle dosta toga nauciti...
Kome nisu jasna prepucavanja, neka nauci sta je novac i progledat ce ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
dupe su dali da im uđe eu sad se kurče
Jok euro, bolje imati tri metra novčanica vrijednosti paketa žvaka.
Samo odjebati Euro i kapitaliste iz drzave, uvodjenjem Eura, pada kupovna moc stanovnistva, sve ce biti skuplje 20%, jadna nam majka ako euro ikad dodje u Bosnu, pa dobijes placu 300 eura.
a uzivaju madjari, treba ih u afriku poslat
trebaju se riješiti Mađara i primiti nas odmah, mi na sve pristajemo, samo nas primiiteeee.