Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne pricaju o ekonomiji Duduk, Bakir i Covic jer obicnom covjeku ovdje zlo dodje od njihovih lazi i ubleha decenijama a tonemo u svemu poput Titanika.
Nema ekonomije bez sive, zato su tu Šiptari
Jer sve je politika dragi prijatelji. I to sto nema para, nema posla, korupcija, policajcu kada das 20 km, kada doktoru na ukc Tuzla das 500 km da odes odmah na ct skener, kada prijavis ukradeno auto, a lopovi te zovu na novi broj, koji samo policija zna, kada moras iskesirati 10.000 km za posao u drzavnoj sluzbi, kada te obori profesor na tvom zadnjem ispitu na fakultetu, jer kaze ne mozes ti znati bolje od mene,
Sada je stabilan region majku vam fasisticku kada ste vidjeli da omladina napusta balkan. Do sada ste se klali preko medija, spinovali pricama o ratu, otcjepljenju, sve one price o nacionalizmu, ugrozenosti. Unistili ste 3 generacije fasisti, jer ste svi htjeli biti bogati.
Mogu ja cijeli dan pričati kako bi trebalo biti i šta treba uraditi, ali nema ništa od priče, konferencija, samita i tih gluposti. To se dođe, malo slika, malo snima, malo laprda i hajmo kući! Djela ljudi, djela!
Cilj teme da prođe vrijeme presipanje iz šupljeg u prazno i dobre dnevnice
Ucini mi se dileri, na prvu...
dosli ljudi culi dobri cevapi
Mislite da je ovo nešto dobro, i da ce neko ovdje doci da bi nešto donirao. Ko god dodje da ovdje dodje da uzme debeku korist, stvori sevi profit ako ikako može, ako ne, uhvatit ce se noge. Ne znam zasto nam ovo prezentirate kao neki bauk i toliko korismo...