Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plate 400 km bas me zanima hoceli moc naci dovoljan broj robova za svoje robovlasnicke feudalne aktivnosti i mobing koje pruzaju firme koje se bave tekstilnom industrijom..
robovaf ce za pradu , gucci , armani itd
uzmite kantu benizina i zapalite to sve ....pa nek mu ščer mati i babo rade za 4 stoje,dabogda mu za lijeka trebalo!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tacnije 370km,nebih je preporucio ni ratku mladicu,robovlasnistvo,seljaka tona,rade rade za 400km al nabere kuci jos 400km na sir i kajmak,i vozi se dva sata do kuce!zato treba kad vidis se ljaka po tuzli opalit mu samarcinu onako iz cista mira
hoce li povecati plate?
Slicno kao Bolia i Boxmark.Sve sami robovi,za velike brendove.
moze ali preko k....
Radio sam ovako nest slicno mogu sam reci jebenooo..
Vidi ih k'o u Bangladešu, još im samo Bakirovu sliku okačiti da znaju ko ih je prodao u bijelo roblje. :)
To je kupljeno samo zbog zemljista.nadam se da grijesim
na papiru sve super, realnost maltretiranje radnika, primjer robovlasnickog poslovanja, u bangladesu nam se smiju...
Rad je stvorio čovijeka a nerad gospodina.
I FAdsilova je kćerka kad je kipila UTL Unis najavila isto ! Poslije je FAdil zapsolio kod sebe pa kad je prokužena otišla u UTL Unius da ga proda svom babi uz solidan profit na račun države ! u čemu je uhvaćena ! FAdile i BAkire slikajte se sa zadovoljnim radnicima ko Tito a ne da mi vaši lopovi nešto poručuju i obećavaju !
ko god radi za drugog ukljucujuci i drzavu je rob.
Rade li samo gornje dijelove ili ima i montaža?
Nije mala stvar 40 godina za mašinom se grbiš i u padže 350 KM pemzije brale moj ...
@zmajcekSaUne 350 KM je plata, a penzija oko 70 KM.
Stavila nokte samo da se slika, nema šanse da s njima može raditi. Ode cvaja za jednu sliku