Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad zabranit izvoz na Kosovo.
Srbija ce , ako ima visak robnih rezervi brasna, dati BiH i Makedoncima ❤️ a ti pravi kifle od peska. Kako se kolo srece okrece :) jao jao. Milina.
Jesu i skinuli sankcije kad se svakako ne moze nigdje izac.
sad vama treba tarabu na sve stavit...tuljumbari
Nije ti džaba, Albanci znaju šta rade. Sad ide protuusluga Srbije. Priznavanje ili neka velika protuusluga.
Živila Republika Kosovo!!!! Jel još šta potrebno reći?
@ATMOSFERA da si ti gloouup
kad Amerika naredi
Njihovi politicari se ponasaju ko da BiH i Srbija ne mogu opstati bez trgovine s Kosovom, pa oni ko ekonmska sila udaraju sankcije a potom -milosrdje ( radi svojih potreba ). Nisu ni dosljedni sebi ( govorim o politici ne o narodu )
vreca brasna 50 izvoli i vuci
Tuljumba i bakljava....
Nek prave od leblebija
More ali po 500% većoj cijeni. Mrš!!!
Mrs stoko siptarska ...sad cemo mi vama uvesti...cekali ste koronu...
Ma nemoj te reci, vi bi sirovine da uvozite iz BiH da bi mogli olaksati i ojacati svoju proizvodnju a gotove pproizvode ne, jer je to stetno po vas. Ne treba vam nista izvoziti pa uvozitr sta hocete i odakle hocete, idete mi vise na k sa tom pricom o taksama..
Izolirat šipttare pogane, ne pripadaju Europi!!!!
@gooUser1583590421 U potpunosti se slažem. Evropi pripadaju potomci Germana, Helena, Tračana, Finomađara, Baltoslavena, Romana, Kelta i Ilira, a ne bliskoistočna stoka
U tišini i frci oko korone... e jeste karakter, svaka čast
e sad vama kosovari treba uvesti takse i carine