Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Lunapark" u jadnijem stanju nego ove barake preko puta... Ko smije dijete stavit u ovo?
@FootsieGirl Ovi i sada imaju one flipere što TILTaju.
@FootsieGirl zastario i sve neki istetovirani robijaši rade u luna parku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nazalost i bez korone, kome je lunapark zanimljiv u vrijeme gajmera, influensera,youtjubera,cudna neka vremena dodjose..a sve manje one iskrene djecije srece i osmijeha..nije sreca u kompjuterima..pametnim telefonima..i svim ovim oblicima sto nas unistavaju i truju..da li ce vise ikad biti sretnijih vremena..
@daytrader pa luna parkovi u svijetu puni. Šta pričaš? A ulaznice od 20e pa dalje.. nije svaki luna park kao u BIH. Obidji malo svijeta. Nije ni čudo što su nam djeca gejmeri, tuberi k. Palci kad im niko ništa više i ne ponudi
Ovo je tako tuzno. :(
Surrealism!
Ne znam gdje je ovo ali znam da moje dijete neće sjesti na ovo, izgleda kao iz horor filmova. Ovo nije korona uništila.
zastario vid zabave, sad djeca bulje i telefone i gledaju youtubere kako provode dan
pa to je samo razonoda po selima i teferičima za seljake i seljanke nije to za gradsku raju
Gusi? zar kreteni ocekujete da neko dolazi da raznosi bolestinu...
Svi smo mi lunapark!
Dom za vesanje
hm, ako je ovo Luna park onda sam ja Tramp. Ako je neko isao u Luna parkove u stabilnim drzavama zna sta je Luna park, ovo sa slika je nazalost bilo popularno pocetkom 80-ih. Jadno ;(
Iznajmljujte za snimanje horor filmova, bolje ce ici
Pa da vodite racuna o higijeni mozda bi bilo drugacije. A inace preskupo za ono sto nudite.
Dedo Srećko se dolaskom u luna park prisjetio svog djetinjstva, pa je svog unuka provozao na ringišpilu, i to na onom istom sjedalu na kojem je se i dedo Srećko vozio 1951.godine.
Kod nas lunapark? 🤣
Park stariji od nene i pranene.
Sad je Chunapark