Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avionu slomicu ti krila....
Da ne letis ona bi tu bila :)
Sta ce biti komplikovano i tesko kada dnevno odlaznih i dolaznih letova ima oko 20, mogu slijetati kako hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
umjesto ulaganja u novi terminal. trebali su napraviti novi aerodrom negdje kraj autoputa van grada da nikad nema problema zbog smoga... i nemoj mo se lagati nije magla u pitanju nego smog.....
jedan avion u sat vremena, ja sletio ja uzletio.. kog kurca vama ima veze celo u celo...osim sto se vi mozda sudarate glavama dole.
Cetri aviona vam slete u cetri mjeseca,i Vi trabunjate o poteskocama.Smjesno i zalosno.
neki dan sam komentarisao da je moje desno jaje bolje pozicionirano od sarajevskog aerodroma a neki mi minuse nalupse.rekoh karikirao sam malo a evo sad i procitajte.
ja problema celo u celo kad svaka dva sata jedan avion poleti ili sleti
Kod nas se sve preuvelicava po obicaju. Najbolji smo na svijetu u svemu , vazda neko drugi kriv..
Joj jadna majko,kao da imate 100 letova dnevno a ne 10.Ljeti imate do 17 slijetanja i prostom matematikom se dodje do 34 slijetanja,tj polijetanja.Ne znam gdje nadjoste 50 do 60!?Nemojte sebi laskati.A ne kazete da ste prije10 godina zajebali,kada su se umalo iznad Peytona na Ilidzi u zraku sudarili Lufthansa i Adria!? O tom incidentu je samo Oslobodjenje pisalo.Dali ste neko sturo obavjestenje,kao greska kontrole.Bas me interesuje,da li je iko odgovarao za taj incident? Vrli strucnjaci...
Štosto ljubomoran hahah
ja bi u Trebinju na aerodromu radio :)
Ovo je sramotno izjaviti, kada se zna da na glavnim evropskim aerodromima slijecu i polijecu avioni svakih 5 minuta. O cemu mi onda pricamo?! Cega se pametan stidi, budala govori - tako bi trebao da glasi naslov
i tamo ljudi rade i to bez pompe.
@therat svako 30 sekundi po jednoj pisti. Sa klompletnog aerodroma nekad i svako 10 sekundi.
Samo da kažem da ovdje niko nije zaposlen po stranačkoj liniji !
Ovo ne bi radio I kad bi imo štelu radije bi vozo kofere po kargu.
Kompleksan 😂 Heathrow 1300 poletanja i sletanja kombinovano dnevno.
Nemojte sad i vi drugovi kontrolori, i vi naglašavanjem složenosti zanimanja, navijate za privilegovane penzije, kao drugovi u "plavom": Jeste da ste i vi nebeska saobraćajna policija koja regilišete saobraćaj na nebu iznad Sarajeva i Bosne i Hercegovine!! Šalu i zajedljivost na stranu, vrlo kompleksno i odgovorno zanimanje, RESPECT!
gledaj 19. slike, ko da je autobuska u kalesiji (bez uvrede), a ne međunarodni aerodrom
Sta je kompleksan dodje 5 aviona dnevno...
mirsad samozvani stručnjak,pored sebe zaposlio svoju ženu a posle i svog brata i njegovu ženu,još malo postaće djl.
Pa vjerovatno je trebao tebe zaposliti čim si doselio u BiH. Nema veze imaš li ili nemaš kvalifikacije koje su obavezne da bi radio ovaj posao,.