Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, 10x je potrebniji kod željezničke.
@Tovarish2020 nemos efektivan kruzni tok napravit gdje imas tramvaj najbolji ptimjer je Ilidza
Tu će biti semafor zbog tramvaja bio kružni ili ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ba koji debili skoro ste uradili tu raskranicu trebali ste odmah i kruzni al ne tako se pare ne mogu klepati
Već sad su u zakašnjenju 2 mjeseca.
120 radnih dana + vikendi :)
Ma ko iz VLASTI forsira firmu STRABAG !!! Zbog kašnjenja na izgradnji HE VRANDUK, sudski kažnjena sa 5,7 miliona EURA !!! CRNA LISTA !!!
Šta mislite da je neko zaboravio kramp i lopatu....bio bi znak da se ovara nova jama rudnika...dang...i love my Bosnia...
iz kružnog toka te nakon 50 m dočeka semafo, šta si uradio, opro pare saobračaj i dalje u kolapsu heheheheh
Wow kontejner
Ovo je odgovor na Kineze koji podignu bolnicu za sedam dana. Imaju li Kinezi odgovor na ovo? Staviš kontejner, napraviš kružni i sve vratiš u prethodno stanje. I sve to tokom jedne noći, a da niko nije ni prijetio. Jeste da takva gradnja košta par puta više, ali isplati se. Onima koji dogovore posao.
nije kod Energoinvesta,nego kod vlade,,a svaki napravljen na pogresnom mjestu,kruzni tok pred semaforom na glavnoj cesti..
Samo gradite, a trolovi na klix-u neka pocrkaju.
Hahahahahahaha 120 radnih dana. Joj svašta bi vam rekao ali znam da će me klix banovati
Rekao si
Sarajvo se izgradilo kao Real Madrid to su kruzni tokovi to ovo to ono
A ovaj Strabag kao lesinar po ovim Balkanskim prostorima se vuca, firma za koju se veze mnogo afera od Austrije/Njemacke pa sve dalje i juznije...
Ovo je za SDA kapitalni projekat, kruzna raskrsnica??
na prvoj tabli je pisalo samo 120 dana. ovo "radnih" su naknadno ubacili jer su probili sve moguce rokove sa pocetkom radova!
Drota na kantu i da zvizdi .... najace !!