Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj koji ima trosi kao sto je i trosio, za ostale je ostalo sve isto, stede gdje mogu i umiju
Svoje pare se štede ali se zato građanske/naše pare troše nemilice. Juče objavljeno da je direktor Hitne pomoći u Sarajevu Adem Zalihić našim parama kupio sebi školu.
@SDPbotina Ja, i?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sva sreca pa su gradani glupi.
Mislite na luksuz poput hrane i toga.
U bosni je luksuz nutelu namazati
u bih narodu puna usta alaha a cjeli zivot zive od donacija.
Najveci luxus mi je pojesti male cevape... Krenem narucit jos i jogurt al necu puno je...
Nista koronavirus nije promenio. Promenuli su mediji.
zna li netko kako ide prodaja glasova ovih izbora hoce li bit feslija glas ili mozda malo vise i tko nudi najvise,valja kupit brasna i ulja u kucu zima dolazi,deder raspitajte se pa javite nama sirotinji.
polukrezava, izzj.ebbana SDA sirotinja kad im se stoja nade u novcaniku ne vjeruju, nije im dobro
Kakvom mjenjanje navike ko može može živi lukuzno A bjeda krpi kraj s krajem.
Vecina naroda nema za osnovne zivotne potrebe. Stediti moze onaj ko ima i trositi za luksuz a velika vecina nisu od tih koji imaju.
Ne mozes ustedit ako nemas sta potrosit... 💰😄
Naravno da se razbacuju i zive u Luksuzu,BiH je poznata po odlicnim uvjetima za zivot.Tacno mi zao sto nisam u mogucnosti da dijelim tu luksusnu radost sa velikim brojem gradjana,nazalost javljam se iz Dijaspore
Dok nisam otiso iz Bosne nisam znao sta je zivot sad od svog rada skolujem djecu idem na more svaki vikend neki izletic i opet ostane nesto sa strane. U bosni sam radio 260sati za 550km sad radim 170 za 1900e kad odes tek onda vidis koja si bjeda bio
@himzopolovina ja ti cestitam ako prehranis porodicu i svaki vikend ides na izlet sa 1900e bilo gdje vani. Posebno ako imas jos i koji kredit za stan / auto... No poenta stoji, nismo ni svjesni kolika smo bijeda.
zamisli stedis na hrani, a koja je svakako smece
prešla sam s piva i krekera na šampanjac i kavijar...
Vratite clanak o Bakiru iz Mostara ne procitah jeli reko ista otvorit.
Svoje pare se štede ali se zato građanske/naše pare troše nemilice. Juče objavljeno da je direktor Hitne pomoći u Sarajevu Adem Zalihić našim parama kupio sebi školu.