Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na uspjehu, ali mene samo jedna cinjenica boli... rodjen je u Hercegovini, a Njemacka mu je poslije Hrvatske najdraza zemlja??
@svenvath znaš kako je rekao načelnik Livna prije 10 ak godina svi Bh Hrvati imaju dvojno državljanstvo “ Njemačko i Hrvatsko”:)))))
@svenvath A sve u zivotu je ostvario u BiH i opet mu nije draga. To znaci da je Bosni zivio kao kolonizator, iz koje je samo trebao da izvuce dobit. A ta dobit je dobrim dijelom vezana za poslovanje i malverzacija sa mostarskim Aluminijem. U njegovu dobit je ugradjivan gubitak Aluminija.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
I ništa u grob ponio nije! Ostavio je sve na ovom svijetu. Sad ostaje klix komentatorima da ga proglase radnikom i postenjačinom ili ratnim profiterom i gulikožom!
Nije ponio al je dobro zivio za zivota. E sad da li bi ti volio da imas kao on za vrijeme zivota ili da budes rob drzave, banke i kredita, sklapajuci kraj s krajem
svi vole bosnu kad se moze krasti u njoj,ali domovina gdje je uredjenija drzava...to je politika ovih tajkuna..hajde ako smijes to uraditi u hrvatskoj ili njemackoj..
Njemačka Bauštela je mnoge digla u nebesa
Bio čovjek kojeg je ubola 🐝 i nije mu bogatstvo pomoglo. Kraj.
Za vrijeme bosanske banovine su obitelji Ciprijan,Mihovil,Šubić...sve imena i prezimena Hrvatska
Oko 500 obitelji iz Širokog Brijega zivi od te place iz FEAL-a, nadam se da ce novi direktor biti isto uspjesan...
nije priznavao bosnu i hercegovinu kao i svi uzp- ovci ali je mogao uzimati pare od bih drzavljana tako ti je to kod nas mrzi svoje ali uzimaj lopatom svoje
Sa 14 godina sam otišao u Njemačku ? De ba ljudi znate da je to bilo nemoguce,i onda kupio Feal pa napravio tal sa Yugoslovenom Čovicem,pa doradjivao poluproizvode iz Aluminijume,koje je sam Aluminijum mogao da doradi,pa zgrnuo pare zahvaljujuci HDZ-u,a Aluminijum propade jer ga država više nije htjela dotirati
Jeli ovo onaj sto je preko gubitka aluminija stekao svoju dobit i tako se enormno obogatio. Ako je istina, zelim ti sve najbolje u paklu punom pcela.
Bravo za prošlost Jozi, laka mu crna zemlja, druge sam vjeroispovijesti, i ne znam sve običaje. Ima u Bosni i dobrih ali nažalost ova nam bagra neda naprijed. Sućut porodici
Ta njemacka je ziva robija, losa zemlja...
Mislim kako je više koristi donio Bosni i Hercegovini svojim radom i poštenjem od mnogih koji se javno zaklinju u Bosnu a od te iste Bosne kradu nemilice svaki dan i djecu iste ostavljaju sirotinjom.
Teski nacionalista i aktivni ucesnik u UZPu!
Pokoj mu duši, samo sam o njemu čuo riječi hvale, ali od njegovih radnika. Ko to može reći za svog gazdu?
Ne shvaćam ove probosanske patriote, koji svoju državu kao poštuju, a zovu je prema regiji "Bosna". Iako se ustvari zove Bosna i Hercegovina. Isto kao da slavonac za sebe kaže da je slavonac, a ne hrvat. Tužno i ništa drugo. Regija, koja misli da je nacija.
@Nocturne Jos iz doba knjazova i banova, od Ratimira do Kotromanica zvala se (banovina/kraljevina) Bosna i Bosona, kroz najveci dio srednjovjekovnog administrativnog postojanja ukljucivala je i citavu danasnju Hercegovinu, uz dijelove danasnje Crne Gore, Hrvatske, Srbije... Uvijek je SJEDISTE bilo u centralnoj Bosni, oko istoimene rijeke! A ti prodavaj shuplju propagandu negdje drugo!
@Nocturne Izvini, molim te koja je to regija Bosna !!?? Ja za takvu još čuo nisam.
Eeee moj Jozo, vozo ne vozo opet se u mezar srozo!
Lon Yord Nije samo "volim zemlje sto su mi nesto dale" "Sto si ti dao ovokj zemlji" je vise vazno... Mi Bosnjaci mrzimo ekonomsku situaciju u nasoj BiH ali uglavnom volimo nasu zemlju jer nemamo druge...