Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ste se vec ufatili reklame ove firme kod nas je zakon ostar za ove firmice neznam ni kako mogu raditi videonadzorne sisteme i sigurnosne sisteme jer u zakonu stoji da samo agencije za zastitu smiju montirati iste i pustati u promet. Ocito nekog ili moraju imati iza sebe ko montira od agencija ili se mogu nadati mupovom inspektoru i kazni za svu montiranu opremu barem u bosni i hercegovini.
Hahaha....srbi prave selfije jer prvi puta nakon 49 god imaju tunel:))))
Lazu za selfije. To je izmislio Vucic sa pricom da je to sve ljepse nego u Svicarskoj. I kao svi na svijetu zelimo selfi u njegovom tunelu. Bolesno.
Naslov klasicni klix kompleksaski. Kad se vec hvalite bh dostignucima nigdje ni rijeci o de bilu sa astrom sa bh tablama koji je jucer nasuo gorivo, probio rampu i bjezao muriji po Zagrebu
@ProdajemKrmad pa djikan ...sto ne kazes kako se zove hebo ti on mater
Naslov mnogo debilan, bravo Klix, you did it again...