Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stroge kontrole radnika.. Kako mogu bit na bolovanju i na bausteli kod nekog?
@YuppieSDA Zajednicko tvom nicku i rudnicima jeste Rudnik Zenica. Ako te bude zanimalo, tu ces najbolje vidjeti kako se moze od 12 mjeseci biti 8 na bolovanju uz pravu zaledjinu ;)
@kars vlast mora da degenjeci narod.. Mi smo cogani u dusi, drugacije ne moze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odati priznanje ovdje SDA-u koja je odsjekla Kukica po cijenu da izgubi i njega i vlast u Tuzlanskom kantonu. Ali rudnik sad pozitivan i pod kontrolom vlade FBIH
@FinciSejdic SDA nikad nije vlast bila vazna.. Nego drzava ✊👏
@YuppieSDA Oplakah 😂😂😂. SDA se bori za kalifat ili makar "bagovat". Da je SDA-u država bila na prvom mjestu, svi SDA "velikani" bi gulili višedecenijske kazne za rušenje države, kriminal i korupciju. SDA je kopirajući mafijašku organizaciju digla sve to na jedan novi nivo. Mafija je dobila državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
CUJ UPRAVA SE SJETILA RUDNIKA. STVARI NA TERENU SU DRUGACIJE, SAMO PROIZVODITI NOVE CLANOVE SINDIKATA..DANAS UBJEDE 5,SUTRA SE VRATI 6..HAAAA...
Jos koji dan i vraca se na TVORNICKE POSTAVKE. S I T N OOOO...SITNOOOOO...
90% svih firmi u BiH koji se vode kao "javne" ustanove u ovoj zemlji posluju na isti način. U ovoj zemlji nikad nije bilo niti će biti produktivnog rada, plaćenog dostojno rangu insana iliti čovjeka, odgovornog, kontrolisanog, motivacijski iniciranom. naučnom i praktičnom podređeno. Previše je osvetničkih poteza na političkom i privrednom životu da bi razum pobjedio emocije. Previše je zla da bi se uspostavio sistem.
Skinuli SDA sa jasala i odmah posluju pozitivno
Ali kako su do sada poslovali? Ko je placao i pokrivao dugove od javasluka i nerada?
treba u cijeloj BIH donijeti zakon kada otvoriš bolovanje da dostavljaš od doktora porodičnog svake 2 sedmice poslodavcu na uvid ili da pošalje poštom poslodavcu kao dokaz inspekciji,i da je za mjesec dana plata 70% i manje dok si na bolovanju a ne punu platu primaš,treba napraviti balans između rada,godišnjeg i bolovanja. a ne na bolovanju neki budu i do 5 godina čovječe kako to.
@Megusta123 ali da je taj papir na datum napisan od strane doktora,a ne da krivootvaraš i da kontaktiraju njegovog porodičnog doktora da ne bi šta slagao.
Nema ovaj facu za pozitivan rezultat.
U PDA su još samo u Banovićima ostale dvije mazalice(Elzina i Jaca),Kukić,načelnik i pomoćnik načelnika za urbanizam Mrkonjić(a taj bi i mater prevario) tako da je to ekipa od zla oca i gore matere! Gasi mješalicu i kupi kablove
što bi reko Čombe, "rudnik kreka radi pozitivno"
Čim su Kukana sklonili odma' bolje
Pozitivan je samo na papiru, da se pokaze kako se sada radi a ustvari ovo je prevara u papirima. Nikakvog plusa nema
U Banovićima je više vrijedila švalerka od vođe Kukića nego doktor,sudija i svi policajci zajedno. Ali ne samo da su im uzeli rudnik i vladu tuzlanskog kantona nego se načelnikova žena počela bubati sa SDP-ovcem nekim debelim tako da je to glavna vijest u gradu hebeš rudnik i pozitivno poslovanje
inace je poznato da ne mozes dobiti posao u rmu banovici ako nisi glasao za SDA 😂
@YuppieSDA isto kao sto mogu sda uhljebi u parlamentu i u turskoj na odmoru
Kako i pored najskupljeg uglja koji se konstantno iskopava i prodaje bez pauze da budu u minusu??? Znaci da je trebalo traziti odgovore imnogo ranije.
Može se biti u minusu: nepotrebne nabavke, prodaja uglja EP po niskim cijenama itd.