Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Brankovica stare zmije. Usutio se nakon Talgo vozova, Energopetrola, afera sa slovenackim SCT. Sad kao firmica, konsalting, ispod tiha...eeee lopino... Valjda ces inti dolijati nekad sa sve krminalne lopovluke. VALJDA
@crni-dzo Oci ti se pozlatile takvim govorom...svi moramo ustati i biti direktni
Brankovic ce to kopati sa dvije strane ko ratni. Mozda se profule par metara, al onda odmah imamo dvije cijevi.
@gerilac Po zakonu sve
jel ima i racune od vode/struje 😂 kralj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novalicu uzmi akcize prikupljene u Krajini i daj ih Hrvatskoj da spoji autoputem Kladusu sa Karlovcom, pa da Krajisnici dodju laske obici puste kuce
U tunel vjerujem samo ako će Dobrinjci kopati sa ''ove'' a Hrasnićani sa ''one'' strane. Ujedno predlažem izmjenu projekta i jedan uskotračni kolosijek '' sa foteljom'' za gospodina'' moj babo je , moj Babo je'' na ručno guranje. Svaki član Stranke po jedan dan godišnje da gura.Zza građansku opciju svaki građanin jedan dan da gura.
Na istom skupu istaknuti strucnjak Shubert iz Austrije je izrazio sumnju u postojecu dokumentaciju, koju ocjenjuje nedovoljnom ( kulturan covjek, mogao je i reci nestrucnom, javaslukom) i on misli da je prijeko potrebna dodatna dokumentacija, posebno sto je teren geomorfolski veoma razlicit, sa ili bez podzemnih vodenih tokova.
TAL-go je uvijek prisutan , naročito kod ''ovih'' u prvim safovima.
Ode maksumić u tri piz*e matarne.
Sve po zakonu. Dok su velike pare upitanju, ko muha na govno
prva slika puno toga govori
Skupo to skroz..
Brankovica i Terzica u zatvor, onda mozemo da pricamo o tome kako da napredujemo. I to bi bio samo mali korak prema naprijed, jer su oni samo pijuni. Ali od necega se mora krenuti naprijed. Sa lopovima na celu svaka rasprava o prosperitetu je suvisna a vremena je sve manje i manje.
Nestat će pare po zakonu!
Ekipa je u prvim redovima. Tamo gdje su milioni.
kako se gađaju sa milionima 🙈. nije mi jasno kako pola nilijarde samo jedna cijev. jbt to je 50 000KM samo za jedan metar. citava moja plata treba samo za jedan cm hahahah
Hahaha, koji su to ublehaši. Samo obećavaju, a u praksi nigdje pomaka!
ja supljakaaaa! i vi to i dalje pusite?
Jbite se vi, nemam ja vremena cekati 7 godina za pisljivi autoput. Zivim jedan zivot i iskoristiti cu ga najbolje sto mogu a ne cekajuci nakav tunel.