Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kleptomanska tranzicija koja ne prestaje i koja nije ni nalik ni kapitalizmu, ni socijalizmu!
Jednostavno, više nisam optimista. Bio sam, ali više nisam. Sve manje vjerujem da se stanje može popraviti. Pošto svaki građanin ove zemlje, provodi sate čekajući liječnika, da ovjeri već ovjereni papir, da dokaže da je sin svoga oca i otac svoga sina, ... osječam se kao u čekaonici, da konačno negdje odem i konačno nešto započnem. Nemam više snage ni da čitam, ni da razmišljam. Umoran sam od ovog društva i države.
On sam sebe ne razumije šta je rek`o :- ))
Socijalna politika ni ne postoji evo 27 godina. Za ''njiha'' je socijalna politika:''narodne/ pučke kuhinje,donacije, grantovi, pokloni, Crveni križ, Karitas, Dobrotvor, konntejneri/smetljarnici, kruh za kasnije i kesa za poslije... Šta oni znaju šta je socijana politika kada se ni ne izučava zaozbiljno na bilo kojem fakultetu.
Zbog ovog sam kretena obnovio drugu godinu na ekonomiji, a nisam ni ja bio za pohvalit!
Dekretom jarane utvrditi minimalnu plaću na nivou 50% od prosječne plaće na istom/sličnom radnom mjestu u evropskoj uniji. i to preko noći, nema tu ništa nejasno nit se šta treba ustručavati. ko ne može takve plaće isplatiti radnicima za isti rad u EU, a pri cijenama većim nego u EU, taj nek kupi prnje i svoj kapital, nek ga nosi gdje god hoće. I bez toga nema nikakavog razvoja, hebeni ekonomisti naročito profesori to znaju ali šute jer su blećci ili su korumpirani
Treba se prvo popišat na ove srbo-hrvacko-bošnjo praznoglavuše koje su hljeba našli u sistamu prepunom kancelariskih stolova a ne u sistemu hdje se cjeni rad i znanje a to je isključivo vezano za prave radnike i proizvodne pogone ,pa onda pričati o bdp i slično ,ovako uhljebi tj nehljebi pojedoše sve ko cuko kosti,nama ništa ne ostade.Zato smo otišli u pm.
Je li ovo onaj lopov iz mirnesove lopovske stranke boss?
Kakav Kešetović, ovo josip iz Dva smo svijeta različita
E moj profa u sta li si zivot spičio... pricas isto da ti je 17 godina
Čim sam pročitao u naslovu MORA...tekst sam preskočio😂
100 000 ljudi koji odlaze samo "pravo" radi , ostalo budzetlije...sam polako ice ovo sve gore i gore