Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon što sam se dozv'o sebi od vijesti , prvo se zapitah hoćel se najprije gradit vanjski il unutrašnji stadion ? :-)))
Eno i skijalište na Klekovači od 300 miliona ulazi u završnu fazu gradnje... Sve imamo, samo mozgra nemamo... Ali zato Čovićev punac ima dobrog zeta.
Koji kerovi...što veća laž to bolje..
Gotovo je. Na more više ne možemo. Planine se prodaju pa ni tamo više nema roštiljanja i ležanja u besplatnom hladu. Nema više izlaska iz stana ili dvorišta besplatno. Još malo pa nećemo smjeti jedni drugima doći na kafu.
odo opalit seb dva šamara da se probudim, koda sam sanjo nekakve milijarde
Znaci, u BiH se trenutno vrti projekata od cca 10-ak milijardi KM - Ilidza, Trnovo, Vlasic... + Dodik i co... Ne znam sta se raja zale da nema posla. Pfff
SVJETSKI REKORD: Takozvana ''REPUBLIKA SRPSKA'' je poznata po najvećoj koncentraciji ratnih zločinaca na planeti. Neki od najkrupnijih su već dobili status osuđenih ratnih zločinaca, kao što su recimo Momčilo Krajišnik i Biljana Plavšić (poznate ličnosti u srpskoj povijesti).
Ajjjj vecu bombu od one u Hirosimi nisam cuo hahaha poceli su se sicati sada milijardama . Prvo na koricanima je granica sa rs , drugo srbi su vec odveli rijeku Ugar u rs i to iz federacije nelegalno tako da ovaj majmun nema pojma prvi put cujem za lika a vec neke milijarde spominje . Ujeo vuk magarca , nisu u stanju popraviti put za koricane i onaj mostic kamo li nesh drugo cccc cuj milijarde i 50 000 radnih mjesta ajjjjjjjjj