Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije Komšić zaustavio gradnju mosta, on pred izbore reče da nema više ni centimetra da se gradi... Maa dajte moolim vaaas
Kako ide Vranduk ? Zovite Kineze da to završe preko vikenda do Bajrama.
Bošnjačka pomorska flota na haparatima. Kljix komentatori na hapaurinima.
Ko će prije završiti, Kinezi Pelješki most ili Bosanci Vranduk. Imali da bi se neko kladio????
Još koji dan i nećemo moći parkirati nosače aviona; moramo ih voziti u Tursku.
jedva cekam da mogu zaobici ono ustasko leglo od Neuma
dok tužba od naših delegata dodje mi ćemo uveliko prelaziti taj most. od naših političara nema većih dvorskih lutaka i budala.
Na moru sam u Pernii, Orebić. Kada smo vozili vidi se kako radovi napreduju, po noći se radi. Veoma impozantno. U Neum išli da se namirimo, naša raja teriči, ćevapi, pice. Vidi se gradilište sa desne strane ulaza u zaljev. #ebe se raji za to, i za Džaferagića i Komšića. Nema spontanih demonstracija i blokiranja saobraćaja i razbijanja auta sa hrvatskim tablicama.
U Neumu se nikad nisu razbijali auti s hrvatskim tablicama al jesu bosnje po pic ki dobijali
muzafiri na haparatima
Vranduk na haparatima xD
Neka prave manja ce biti guzva na granici
Nevjerovatno da ima još uvijek Bošnjaka koji ne znaju i ne razumiju da za neke stvari u BiH mora postojati saglasnost tri strane, odnosno tri naroda! Od pocetka je bošnjačko protivljenje bilo besmisleno! Hiljadu puta veći problem za Bošnjake su migranti.
@heraklitxy tisi jedan odoni koi nesvata da oni samo zele opravdat plate od preko 5000. fini suto iodgovorni momci
Hajmo Bake miniraj ovo, dizi guzu.
Sad će njiha Komšo začerat sve sa tog gradilišta.
Kolinda ce ga svecano otvoriti i svom drugom predsjednickom mandatu😍 a Bakor ce otvoriti nakln godinu dana dionicu Klopce-Drivusa
a WC koridor kako ide?