Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proizvodjacu zelim sto vecu prodaju i zaradu sa zeljom da se nigdje u svijetu neupotrijebi kao ni druga oruzja.
@staraRaja007 Ja glupog KOMENTARA !!! Pa ne proizvodi se oružje za MUZEJE !!!
@Wszystkim wbrew Nije on Jovan, nego Kikser, Franc, Bulevar, Bond.....ujkan sa milion nickova, koji glumi cas Bosnjaka, cas Servina.Svi ovi nickovi u kojima glumi Servina, pa laje i poziva na ubijanje Bosnjaka, i obrnuto su njegovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
susjedi i komsije na aparatima . Srbija i Hrvatska nemaju ovu tehnologiju niti znanje da naprave ovakvu igracku . Volim te Bosno!
@gooUser1569397787 Imaju nažalost.
Nemanu oni nista siromasni greote
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovi bacaći izbacuju ruže i karanfile, to su bh halal bacaći....
Nazalost i od ovog ce oruzja najvise umirati muslimani. Bosna izvozi a SrbskoHrvatski UZP uvozi i naoruzava se
Rb je najprimitivnije oruzje koje nikad nije izaslo iz upotrebe, jeftino, brzo se cak i retard moze obuciti da ga koristi... sve u svemu bolje ga imati nego nemati.
Ovo je paklena stvar za oklopna vozila,topi čelik kao cigara najlon,odlicna i jako precizna igracka
Rece Bakir za prodaju a i nedaj boze.
Samo idioti koji su izašli iz rata mogu prodavati oružje, ali to je BiH. Nikome ne trebalo.
I evo objasnjenja kako se DF spojio sa SBB. :-) Savjetnice, mislim da ti cura nece biti zadovoljna obavljenim poslom. Buni se protiv tvojih poslova jos od 2009., od Malezije. Nije bila ravnodusna ni na granicnom prelazu Turske.
@Marianne2019 @Savjetnik: Strpljenje joj je popustilo upravo sa RZH. Savjetnice, bila je i u Tivoli. Susrela se sa tebi bliskom osobom. Ne znam jesi li upoznat sa posljednjim desavanjima, tesko je oboljela, to krije. Ocigledno da su desavanja od prije 22 godine ostavila teske posljedice po nju.
Smeće.
masalah
selam iz hadzica
Ovo je klasični sovjetski rpg7 koji se proizvodi od 1961.mozda su ga malo napravili lakšeg i sa boljim objektivom. Ipak dobra stvar 50godina je prošlo i koristi se još uvijek. Ima i raznih projektila za ovaj model.
Da su ovo nasi imali u ratu bilo bi dovoljno za mnogo stvari.
@Kenboss66 imali smo, ovo RPG 7 sovjetski iz 1961 a mi smo imali iranske i kineske.
Artiljerija, Bosanac sam Bekrija 🎶
svaka cast ali najveca glupost je sto ste ukinuli redovno sluzenje vojnog roka prije svega ,momci postaju curice bez radne navike, samo da im je sisa i kladionica i cekaju mamu da im da 5 k svaki dan.
@adoxxl79 Ma naravno to je problem, ne stara stoka koja je išla na taj rok i sad glasa za SDA, HDZ....
Kakva je ovo drvena kutija na njemu,isto Hepek.