Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače dolazi iz ambijenta uspješnih poslovnih ljudi i krupnog kapitala.Njegove analize su krucijalne.
San vecine Kineza je da se docepa Njemacke i zapada tako mi rece jedan Kinez.
@staraRaja007 Vecine Kineza, njih jedno 500 miliona
u jms kakav debelguz ...fuj i nije mu dosta guzovače...nikad nigdje ništa iz svog novčanika platio nije...ima zlatno nalivpero...potpisuje račune od 15-20 km fukara!
Nisam znao da je Pit Sampras ovako pametan
A ti si ko dobar sa istokom, sta li?
Krmak.
Ista bi priča bila da je otišao u Argentinu ,.,,,bila bi južna Amerika centar svijeta he he
Da se kladimo da ne zna pokazati Kinu na karti svijeta...? Čuj on otvorio konferenciju...haha
Naravo , zato sto zapad jedino sto zna je puknut 200% porez na sve do te mjere dok se svi ne isele ili radna snaga ne postane toliko skupa da postane nekonkurentna. Valjda su ovi iz RS-a to dosad skontali ,a ovi iz FBiH cini mi se da jos nisu ,i pokusavaju dodatni teret staviti na radnike i firme u obliku poreza na dividendu! Sve firme da se izmjeste u RS ako fbih uvede porez na dividende!
Kud ovaj hoda,Dodikovim stazama revolucije.
Prije će biti da je obrnuto.
Aha snaga, dok Kinezi skontaju da rade za šaku riže raspašće se ta replikantska ekonomska moć!
Da, desava se blago pomjeranje prema istoku ali to je izrazito samo radi Kine. Rusija je miljama daleko od civilizovanog svijeta, pa 70% Rusije jos zivi u feudalizmu. O cemu mi pricamo...