Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čitav svijet, osim djemicno USA, se bukvalno otima da napravi što bolje aranžmane sa Iranom, a naše vlassti se sa najprizemnijom snishodljivošću, da ih ne bi neko za nešto optužio, odnosi prema toj temi i "otimaju" se u medjuvremenu za kredite MMF-a, WB, EBRD-a i EIB-a... mene lično ne zanima članstvo u bilo kojoj organizaciji bez jasnog izračuna koliko ce mi to donijeti u kucni budžet - i tako razmisljaju sve vlade drugih drzava, pa i Francuska
Za razliku od glupih Arapa koji samo znaju kupovati Iran ulaže u istraživanje, proizvodnju kako u tehnologiji za civilnu upotrebu tako i za vojnu. Najrazvijenija muslimanska zemlja je Iran, sviđalo se to Arapima i zapadu ili ne.
ko li ce ovo vozat u iranu. Dole u vukoyebini obican narod voza trabante i folcike. Standard malo jaci nego na Kubi. Drzava posjeduje resurse al narod jede smoki il bjezi u skandinaviju il svabiju.
Gadafiju su Francuzi došli glave valjda neće i Iranu.
Moze mi neko objasniti ko su muslimani u Iranu, sta ih razlikuje od sunita? Ja mislim da muslimani ne trebaju da se dele, zajedno su jaci i od Amera i od Japana, Kine i ne znam ti vise koje ne sile, nazovi sile.
@MiroljubPetrovic Suniti slijede izvorni islam kakav ima smisla i koji je 100% logican i istina. A ovi vatropoklonici perzijanerski osmislise svoju vrstu islama na izmisljenim knjigama i bajkama te propisima koje nas prave muslimane izvode iz islama.
dobar posao