Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi se zajebavaju sa nama definitivno
@barbabos najveća zajebancija je prikazati smrdljivu zagađenu rijeku plavom bojom još nad njom staviti neke kao objekte pretpostavljam ugostiteljske ko tu može sjediti i taj smrad udisati pitam se
ovo je vise preseravanje...napravite zenicanima zatvoreni bazen..to bi bio jedan dobar pojekat..
Nacelnik se sprda s narodom. Ovakvih projekada bude na hiljade i samo jedan prodje!
Vjera 🖤❤🧡💚
E volio bih da se ovo izgradi pa nek crknu dušmani
Ovo izgleda lijepo Ali se bojim da nema nista of toga. No nijebzabranjeno mastati, zar ne. A svima onima koji bez ikakave potrebe vrijedjaju Zenicanine mogubsamo reci da je Zenica uvijek bila grad bez obzira na sve.
Ako nasi smradovi domaci vide sebe tu u vidu IMT e onda mozda i bude, nije do investitora ..do nas je .. Ljudi zele da ulazu ali lokalna djubrad kod nas pravi probleme ..
Zenica oduvijek bila radnički grad vezan za zeljezaru. Zenici treba novi image, savremenog ali prije svega poslovnog mjesta sa otvaranjem novih radnih mjesta. Bilo bi bolje, imati i projekte fabrika za proizvodnju a ne za potrošnju (trgovački centri).
Projekata milion, para nula...
Grohotom se smijem
Ovi ko 3D prikaz nevidjenog autoputa.
Gluposti ,tah Fudo je totalno lud
Jeb... vas trgovački centar. Ljudima treba fabrika!
Što djeca i fukara može zamislit...
Sve je ovo ubleha i to na kbadrat
samo da fuadu poručim, a nek mu prenesu njegovi botovi, zbog čelika ćemo ti jebat sjeme i pleme, ima da te deložiramo u Gornji Vakuf. Provešćemo anex VII, seljačino u bijelim čarapama. nauči samoglasnike, pa onda nešto reci
Zenica propala ko celik