Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znaci svega isto, samo malo vise, I sad ispada da je neko nesto mutio, a vrijeme prolazi, dok kamete rastu i dok nekako ne prebiju racunicu na koalicijskom nivou. Pa ima li i jedan tender i sta slicno da prodje bez orlova i jastrebova. To se ne moze desit.
Treba im para za izbore...pusti sad tunel...
Tender je i raspisan da bude ponisten.
🤣🤣🤣👳👳🖕
Malo halabuke pred izbore, da se narodu "provuče" kroz uši! Puno je Goraždaka, Fočaka, generalno iz Istočne Bosne u Sarajevu... Lijepa muzika za njihove uši, a dok prođe period za žalbu, proći će i izbori! I onda ponovo preko Romanije... do slijedećih izbora...
Zašto ovo nije TRANSPARENTNO !!! Koliko firmi se prijavilo !!! Koje !!! Koja firma je uložila prigovor !!!
Imace i portale... za teleportaciju... u njemacku
ZIVIM ZA DAN KAD OVAJ NAROD USTANE DA SE BORI I DA OVE DZIKANE SA VLASTI SKINE I DA SE OVA ZEMLJA BUDE KAO JEDAN COVJEK ODNOSNO KAO TAJ NEKI SKLJ KOJI CE JE VODITI..
Pala i ta šuplja, baš kao tunel....
36 mjeseci 70 miliona normalno ali kod nas x2 ili 3 na kraju valja uhljebe i intrsdije u vlasti nahranit...
Ma ovo autohtone sarajlije prave put da brze dodju do vikendica i rodnih kuca, nista drugo.
https://avaz.ba/vijesti/bih/391917/majka-halida-sine-ranjen-si-bakir-majko-ne-brini-dobro-sam
pusi ga botu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod ovih naših svaka radost kratka vijeka, a belaj traje beskonačno.
Svaka cesta, most i tunel su iznimno važni, ali prioriteti moraju biti brze i savremene ceste između najmnogoljudnijih regija, prvenstveno Tuzle i Sarajeva.... Mostara, Bihaća, i ne "Erdoganovom rutom" nego drito preko Karaule. Dobrobit tunela koji skraćuje put do Goražda je neupitna ali relativno mali broj stanovnika umanjuje znaćaj.
Posao spreman za Euro-asfalt, a zalile se druge firme, isto kao i za PRVU TRANSFERZALU koju je blokirao Euro-asfat koju je “izgubio”. Sve preko naroda...
SDA je najvece zlo koje je zadesilo BiH.. vise od 20'godina na vlasti, dobro samo clanovima SDA i njihovim porodicama.. u zadnjih 6 mjeseci, 8 osoba s kojima sam radio su otisli vani uglavnom u DE.. 3-je sa komplet porodicama, znaci hebe SDA ne vadi i ljudi digli ruke a i sidro.. nevjerovatno koliko glup moras biti da ne vidis sta se desava oko tebe.. zaista nevjerovatno..
Taman se bili skupili pred tunelom s krampama i lopatama da goloruki kopaju ako treba. Šteta.
Nije Hranjen nago Ranjen, nije Jahorina nego Javorina, nije Hrenovica nego Renovica, nije Hamerika nego Amerikanije hajvani nego ajvani, anlajišite jenom...
Čobane, vrati se...