Vrijdenost investicije 30 miliona KM
0
Uskoro izgradnja savremene tekstilne fabrike u Trebinju
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da objasne trebinjcima šta su uradili Novoteksu i iskusnim radnicama , pa TAT-u , pa AGROKOPU , pa kako je Drašković dobio milione za ništa , pa Emirovo kamenje...
Dobro su krenuli od aerodroma stigli su tekstilne tvornice.
Razocarat ce se svako ko u ovo 100% vjeruje...
Koliko je dodickovih od 30mil, brat bratu lapo..
Glas za načelnika Ćuka zbog ideje. A ne bude li izgrađena fabrika pantalona u roku i ne budu li zaposlene sve ove Novoteks žene - treba ga za jaja objesiti nasred Trebinja, pa ga pronosati malo do banjalučkih Dodikovih Dvora
TREBINJE TREBINJE KAD ME VIDIS .EBI ME :D
Fabrika??? Aferim!
Odlicno za Trebinje, mocice stizati tekstil na AERODROM u TREBINJU izgradjen 2006 - ili je dodik samo rekao da ce do tada biti zavrsen ?
mnogi ce reci super odlicno, al kako prodje vrijeme cucemo kako ustvari radnici ce i dalje jedva prezivljavati sa krvavo zaradjenim placama.
Ako za jedno radno mjesto treba 100 000 pisi propalo.