Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto ste dozvolili nezajažljivu i preobimnu gradnju Dzenexu i ostalim seljačkim firmama???
Talovi, zemljišta se prodaju, ugrađuju se političari.. klasika u BIH
Zato što im je Dzevad vlasnik veliki prijatelj. Oni njemu zemljište i dozvole, a on njima gdje šta treba finansijski
Napravite servisne tunele i odvode ispod južne i sjeverne magistrale i na armirani beton položite asfalt korisnije je .
DA NISTE MALO ZAKASNILI SA PROJEKTOM GRIJANJE U TZ U VISIM ZGRADANA SVAKAKO JE NULA NEMOZE JEDNA PUMPA POKRIT STOTINE ZGRADA NAPRAVLJENI STA CE BIT KAD NEBUDE TERMOEKTRANE KAKO ONDA GRIJAT GRAD PREC NA UGALJ DRVA.
Ima li kakvih informacija za toplifikacjju Kojšina naselja u blizini Panonskih jezera? Pitam za druga iz osnovne škole. :)
I treci je njegov gol...bravo majstore RESPEKT!!!
Kreću novi talovi i pljačke ...
Lakicu sredi centar grada i toplificairaj a ne gdje imaju blizu cijevu, e mi cemo tu spojit jer se uzet pare mogu preko Centralnog. Ko te ne zna, skupo bi te platio Lakicu Lakicu!
A nije mi jasno zasto ne prosirujete kapacitete TE? Ona nije projektovana da radi jos 10-tak g max...
Postavite filtere na postojeći vrelovod tj. termoelektranu. Žive ljudi 20, 30 godina kraće od zagađenja. Ovo je neki građevinski lobi uletio pare sadašnjim parlmentarcima fbih da grade zgrade dalje jer sad već nema dovoljno snage, kakva ba ulaganja. Bolje recite uklapanja.
Sad smo GA Tek nahebali kod zastoja u saobracaju
Ovaj TK može biti primjer dobre prakse za sarajevski kanton.