Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj Arap što je obećao uložiti u Buroj Ozon 4 milijarde, nije imao prebijene pare. Za 5 godina napravio 4 vikendice, a na zamljištu koje mu je poklonjeno na 99 godina. Svi u SDA kremi šute ko kurve o ovoj prevari, a načelnik Berilo se negdje sakrio i troši pare.
@heraklitxy hahahahahaa. jel istina? joj jei arabchina naguzijo
Izgleda da je bolji ovaj kompleks od 10 miliona KM nego onaj u Trnovu od 6 milijardi.
@Arra Nedaj boze ni jedno ni drugo.
@Arra ma kaki. onaj u trnovu je nevidljiv (invisible)
Trebinje jedan od ljepsih BiH gradova
Mislim da moras biti maksimalno retardiran pa cetnika i neprijatelja BiH finansirati svojim novcem. Ja u tom dijelu okupirane BiH nikada nepotrosim ni fening. Tu fasisticku ideju treba ekonomski sj bati
Preljep grad Alija zlocincu jedan sve sto valja je dao srbima
Beli grad? BEO GRAD? :)
Možete praviti šta hoćete ali nikad oko Dubrovnika neće biti slobode za građane Trebinja. Svake godine su radovi na granici sa hrvatske strane i namjerno se to radi. Namjerno se stvaraju gužve na granici i otežava ulazak. Na saobraćajnom znaku iz pravca Dubrovnika neće nikad pisati Trebinje, piše samo BiH. Nikad se neće zaboraviti uništavanje Dubrovnika i okupacija tog dijela priznate države.
Ustani Ducicu, da opet legnes ... da vidis sta Draskovic gradi i to sve od eurobloka .. 😁😁
Budimo pragmaticni, gradi se za Arape. Ako ovaj biZMIZMSEN ista zna o bizMISU, a bit ce da zna! Samo nek’ policija ne uzima PO petobu na ulazu. Dosta im petoba zajedno 😂
Koje ljepote imamo u BiH i koje bi imali jos da nije nam vlast nepismena
Odličan potez za BiH, ovo je za svaku pohvalu
Mi , Bošnjaci ne trebamo biti ljubomorni nego bijesni zbog za nas bezvrijednih naselja napravljenih za Arape. Oni SDA-ovci koji su tvrdili da su to investicije sada šute jer to nisu investicije nego opasan i nemoralan projekt sparivanja Bošnjaka i Arapa. Jednog dana će biti izvedeni pred sud, ako ne ovaj korumpirani, onda sud istorije!
Balije haram vam bilo ako idete da tamo ostavljate pare. Jedan je covjek pravoslavac bio tamo Srđan Aleksić, ubili su ga krvoloci a sad vi razmislite sta o vama misle ti isti genocidasi.
Od Trebinje Trebinje, kad me vidiš yebi me, samo se očešem kad idem na more
Gdje god ima veliki aerodrom tu se I gradi
Grad Sunca,uh uh,nedaj boze.Bolje nekom pomoci nego tu pare ostavljati a ako bih isao u turizam onda bolje otici u Pariz u Grad Ljubavi.