Samo nek se gradi...
92

U Trebinju uz "Grad Sunca" niče i nevjerovatni "Bijeli Grad"

Klix.ba
Nakon što je bogatim investicijama Rodoljuba Draškovića Trebinje dobilo sad već poznati "Grad Sunca", ovaj hercegovački neimar gradi "Bijeli Grad".

"Bijeli grad" je još jedna etapa u razvoju projekta koji među brdima istočne Hercegovine razvija vlasnik poslovnog sistema "Swisslion-Takovo".

"Bijeli Grad" obilovat će luksuznim objektima rađenim od vrhunskih materijala. Popratni sadržaji omogućit će uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekt osigurava potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir", navodi investitor.

Centrom ''Bijelog Grada'' dominirat će umjetno jezero i koloseum, a obuhvatat će čak 160 apartmana i restorane s različitom gastro ponudom. Arhitektura i sadržaji ''Bijelog Grada'' imat će obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima. Velike zelene površine, staze za šetnju, svakako će upotpuniti zahtjeve za odmor svih posjetilaca.

Draškovićev "Grad Sunca" investicija je od više desetaka miliona KM, o kojoj smo i ranije pisali, a već je postala prava turistička atrakcija ovog dijela naše zemlje.