Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trzni centri sijaju u zemlji sirotinje, najbolji su pokazatelj gdje svjeski tajkuni peru novac...
Nisam porijeklom iz Sarajeva već Mostara. Tromost tipičnog žitelja regiona mi nije strana. Stvar je samo u razlogu koji isti traži da opravda tromost. Religija je najlakša dimenzija. Tek kad se odmakneš od svega te bezosjećajno i sistematski analiziraš situaciju, padne koprena s očiju. Divim se ljudima koji vide a ipak ustraju u učmalosti podnevlja.
Urbanisticko rjesenje obadvije Tibre je gore od sirotinjskog dijela Kalkute, a sad da li je postignuto na nivou mindera ili je na nivou drzave za coeka, ili je na zajednickom, trebalo bi vidjeti, prije nego sto udje u arhitektonski natjecaj, vidim samo komsijin prozor.
smart invest kompanija hahaha pa to se vidi asicare da je izmisljena kompanija samo da sad opere pare ovdje kroz tzv projekte hahah, vjerovatno pokradene donacije iz rata.
ovo su stanovi za arape
A i arapke ako bog da!!!!
very nice beautiful
1850 KM bez PDV a...
prenaseljeno, tako da s nasim papcima brzo ce ovo postati nova kutija sibica koja se nalazi u blizini
...kad skontaš gdje se nalazi, i sve ostalo u i oko njega....cijena je sasvim solidna 😊
Bravo,kupit cu sebi jedan stan da se popisam po neradnicima
Samo da ne bude ko tibrine zgrade na 10 stanova 1 parking mjesto, nema prilaza saobracajnicam, ruglo gore bit ne moze....
Bosmal 2
Bošnje & Arapi oglašavaju se na engleskom!?!
pisaj po sirotinji
Cuj jos jedan trzni centar!? Koce ti tu trosit pare? Zar nije dosta tih trznih centara?🤔
Yeah, mor beton, mor asfalt, mor bildings... fak the infrasktakčr.
sori, infrastrakčr...