Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto u Septembru? Zasto ne u Novembru? Aha... izmedju je Oktobar.
Nakon godišnjih u avgustu. Zato u septembru kreće i škola, fakulteti, Liga šampiona...
A sto ne odmah ili sto ne prije 2 3 4 godine?!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve se odjednom gradi pred izbore, samo lažu narod.
Ne lazu. Mogu, kad FBiH finansira sama cijeli drzavni nivo. Pogledati za 2019 godinu koliko je ko uplatio u UIO BiH i koliko je ko dobio povrata.
Prijedor-Banjaluka grade Kinezi svojim sredstvima..RS im garantuje da će imati određeni broj vozila dnevno na autoputu..što bude ispod toga, RS plaća iz budžeta..a ako ne budu plaćali, onda će im uzeti termoelektranu ili nešto slično..nisu Kinezi budale..al hajd, samo nek se gradi
Neka puteva, mostova, neka se gradi, svima ce nam biti bolje. Ne treba ljubomora, svi njima putujemo. U RS je dosta lakse, jer je pogodniji teren, pa ne trebaju zlonamjerni komentari, ali svako takmicenje u brzini i kvalitetu je dobro doslo.
Bravo momci, tako se to radi, svaka čast.
Pametno, jos elektricne traktore da nabave i nema brige
Obecanje ludom radovanje. Izbori.
covic i bakir ce nama praviti autoput banja luka -bugojno- Mostar jel tamo su njima najvazni biraci
Sto baš u septembru 🤔
To ce kinezi pljunu, auto put zavsen!?
Jel neko Fadilu/Bakiru/Draganu brani da puknu autoput od Jablanice prema Prozoru Bugojnu...pa gore...Ne.Bolje sve ukrast. Dodo cvakne 30% od cijene, ovi nasi cvaknu 100%
Joj što bljuzgaš ko tinejdžer. Ne pratiš šta se sve radi po bosanskim gudurama. Dodo najavio da će na ravnoj ledini nešta počet pravit i ti to popiješ ko dobru priču. Volio bih da hoće. I to je Bosna. Al neće. Nemere bijeda na ravnom što Fadil i Bake s brda na brdo vežu.
Neka se Bosna povezuje od I stoka do Zapada.Treba production jos do Bihaca. Ovamo 5c i Tuzla Orasje I to je to.
Totalna ludost. Svakome ko prodje autoputem Doboj-Banja Luka-Gradiska je jasno da je autoput poprilicno prazan. Frekvencija vozila jako mala i cak ni taj autoput nije isplativ. Graditi dionicu prema Prijedoru i Novom Gradu ili prema Mrkonjic Gradu, sto su putevi za nigdje je potpuno bacanje novca. Te dionice nikad nece biti ekonomski isplative.
Hoće. Mi sa USK ćemo rado putovati tim dijelom, kao što i sada radimo. Neka naprave taj od Novog prema BL, dalje ćemo do Doboja, da bi došli preko Zenice u naše bajno Sarajevo.
Kada Hrvatska uđe u Šengen recimo samo novi GP Gradiška imati mogućnosti za fitosanitarni pregled robe i još Bijača na jugu. I još će biti integrisani prelaz, da se ne mora dva puta carinicima kroz ruke. Osjetljiva roba ne može da stoji. Hoće li neko iz Tuzle na Gradišku ili Bijaču? I moraš preko autoputa do GP. Tako da, ne pravi se to sve bezveze...
uz drinu ništa ili su to neki drugi srbi, doduše to je vazda bilo muslimansko pa vam možda i ne treba
Ja sam nekad za ovu infrastrukturu mislio, uh kako bi bilo dobro, pa mogao bih do tamo za 1 sat, pa do mora za 2. Sad kontam sta cu doziviti, a sta necu. I vecinu necu.
Predizborno obećanje? 😂
opet Turci rade po pc a mladić klao Turke 🤣🤣🤣
Pocinje a završava se 2087