Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde izvjestite nas koji su poslovi konkretno sklopljeni tokom ili nakon konferencije. Koji poslovi su sklopljeni u toku godine zahvaljujući konferenciji. Kolika je je ukupna dobit ostvarena zahvaljujući istoj? Pa iduće godine fino imate statistički presjek i može se ustanoviti da li je ovo ubleha neka ili nije. Radite svoj posao, ne mahalanja eto ovaj doš'o da znate...
Koji poslovi i koji Talovi ? Hoće li neko početi praviti Interes za Državu i rasterečenje Nameta Narodu , a ne stalno pričate o nekom poboljšanju , a narod sve više tone u Živo blato !
I ovi došli da pljačkaju ovu sirotinju...
nikad nikakvi forumi ovdje nisu nista donijeli osim profita taksistima, kurvama i njihovim makroima oko ovih hotela
Ovdje svakakva furda komentariše...bez da ima ikakvog ekonomskog predznanja. Pa taman da se nijedan projekat ne desi i da konferencija bude totalna propast...u Sarajevo i BiH će doći 2000 bankara koji imaju para. Potrošiće para za tih par dana na avion, taxi, kafu, čevape, hotel... Prepričat će ženama/muževima pa možda 100 njih dođe nekad opet na odmor. Dakle...ovo je čista dirketna korist bez jednog projekta.
@majklfinli Pa samo Kanton Sarajevo da realizuje 1 od 3 projekta, dovoljno će biti da se značajno podigne standard. A da ne kažem da se realizuje 7-8 projekata. Dakle, onome ko je ovakav događaj doveo u Sarajevo treba ČESTITATI i ZAHVALITI.
Jel ove što prevode se seksaju ili moraju i prevodit
On je gori od onih što su mu sudili Babi 1983 g. Čovjek koji unosi smutnju među Bošnjake, čovjek koji radi sve da Bosne (BiH) nestane, da Bošnjaci nestanu.
ma treba samo otimati i krasti......ali od onih stu su nakrali i kraduI!!! AAa hvala Bogu ima nas koji smijemo i mozemo.....samo da jos malo ova naša generacija stasa,slabi smo sa sudijama,i policijom. Ali pokako.......
Pogledajte ih dobro! Ovo su naši novi gospodari!
sace bake da se razleti majku mu i svaka druga rijec bice "gradjani"
Jahorina i Dodik na aparatima.
NE U EU
Nista drugo osim bogacenje pojedinaca , cista Ubleha !!!
Daj boze kakve fajde ali nista puno ne ocekujem