Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje vam je skola (vrtic) za 63 stambena objekta ili ce se samo moci arapi kupiti nekretninu... njima izgleda ne treba skola oni su rodzeni sa skolom! Bakire! Nabijem te na "onu" stvar!
Ilijaš je valjda nekakav grad, a ne naselje...Kadarići su naselje...
Ne dolaze da se školuju ovdje, vec da odmore u svom apartmanu oni ostaju mjesec do dva dok im traje odmor, a upravu si za ambulantu, trebaju se ljudi negdje kvalitetno lijeciti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo poletite, i nemojte biti sebični, pošaljite tih Arapa i nama u Tuzlu, da se rasprodaje i ide odavde
Je li neko radio s arapima, i ima li iskustva, kakvi su poslodavci ?
Kako će Akica i Mahica da trljaju ruke slatko kad se klepi lova.
Gologuza pjesma protiv Arapa Arapine crna gujo Ne voli te dajđa Mujo Tebe mrzi strina Paša Familija cijela naša Donosiš nam ovdje pare Da nam pare Bosnu kvare A ovdje je priča stara Bošnjak voli bit fukara . . . Gologuz je Bošnjak bolji Srbima je tad po volji A i Bošnjak tako voli Kad je donji Manje boli F.A.
Hajde sto opet ARAPI grade nego sto i firma ima samo jednog prijavljenog uposlenika i to direktora samo. Znaci izvodjac radova ima tri Arapa osnivaca i jednog uposlenika tj. direktora pomenute kompanije. Evo ti nas, .ebo ti nas!!!
Do sljedećih izbora sva brda oko grada će biti u betonu, a za desetak godina uvozićemo flaširanu vodu. Zgrade bi nikle i uz samu obalu Miljacke kao uz obalu Željeznice pored starog Ribljeg restorana da nije toliko prljava zbog kanalizacije.
Kmetovi neće morati u Švedsku.
Sarajevo se gradi, a Krajina umire od gladi. Evo za informaciju npr: uposlenik matičnog ureda Grada Bihaća, nije dobio platu već 5 mjesec, dio gradske rasvjete ne radi, grad je noću potpuno pust. 60% mojih prijatelja na Fejsbuku iz grada sad ima prebivalište u EU. SDA = Genocidna stranka.
Ko to rasprodaje našu zemlju bosansku? Dabogda ga zemlja progutala!!! Pa je li mu ovo babovina da se igra kako hoće?! Igra se sa ljudima koji će ostati bez pitke vode, jer će mu pitku vodu uzeti Arapi, a ostatak će zagaditi svojim g*vnima. Igra se sa velikim parcelama na koje mi nećemo imati pristup! Uvozi svoju zaštitnu vojsku koja će da ga brani kada narodu dođe do grkljana! Što je previše, pšreviše je! A narod bleji i gleda,,,, BRAVO NARODE!
Zato mi hoćemo 3.
Još jedan projekat za služenje i podaništvo Arapima i njihovim pomagačima u BiH, na svu sreču BiH je država i još nekih drugih, a konstitutivnih naroda tako da če ova priča i plan dase od Sarajeva i okoline stvori Đalalabad iči malo sporije, a sa Trumpom u SAD i teže, što bi mogao biti povod za gubitak liderstva i budučih izbora, nakon čega bise vrlo lahko odmotalo klupko, a velike ribe bi utekle i tražile azil u Turskoj gdje imaju rezervni položaj.
Sta radite to vise od Sarajeva, stoko? Da prodajete zemlju i kuce u nekim selima i zabitima, pa da covjek nadje opravdanje i kaze, hajde tamo niko i ne zivi, ali vi rasprodajete glavni grad. Iako je banana drzava opet glavni grad nesto znaci.
Pa zar ne vidiš da smo propali ko kauč. Ovo je normalan slijed dešavanja. Mi prodajemo i odlazimo a drugi kupuju i dolaze.
nama treba neko ko ce narediti vlasima da vrate okupiranu imovinu kuce stanove bosnjaka u rs...koji su oteti pri tome su jos pobili neduzan narod i sada se slobodno secu i boje se arapa..
Neka vi dragi Bosnjaci gubite vrijeme na nas Ustase i Cetnike , koji vas ne smatraju svojim podanicima , ne brane vam ulaz negdje , sjeli bi sa vama popili pice proveselili se , neka vi nama mame jebete , eto vam vasi i vasa vjera , smatraju vas svojim podanicima , ogranicavaju vam kretanje , kroz par godina sve ce biti njihovo , ali neka kunite se vi i dalje u Bakira , vaseg zastitnika i glasajte za njega , jebe se njemu za vas cim zagusti ode Bakir sa milijunima iz Bosne , a vi crknite
Napali vas kada je potrebno Srbi i Hrvati krivi za sve , a u stvarnosti malo po malo Arapi vam uzimaju vasu zemlju
zasto na nacrtu nisu ucrtane rampe na ulazu i izlazu ulice i tabla sa natpisom zabrane ulaska gradjanima bih u naselje?
nama treba neki hajvan tipa Donald Trump da svrgne korumpiranu SDA/SBB huntu I zaustavi najezdu haridžija sa Bliskog Istoka
Mile za preSjednika!
@Mujo Traktorista :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i šta jedan prosječan vogošćanin ima od ovog ? dićiće ogradu 3m, unutra napraviti neke svoje kuće, stanove u koje će ljeti dolaziti sumnjivi tipovi... za 20 god će tu ogradu samo proširitiza dodatnih 20 kvadratnih kilometara