Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno tamo grije najjace sunce u BiH🤣🤣🤣🤣🤣
Po toj logici ne bi trebale postojati sunčeve elektrane u Njemackoj npr... Veći problem je transfer energije, nego proizvodnja! Tako u BiH imamo idealnih područja za vjetrenjače ali nikakve elektro instraktuture za prenos....
Koji apsurd, solarna struja za rudnik uglja? 😂
To nema nikakvog smisla. Gradi se solarna elektrana (znači zelena energija) koja je proizvoditi struju za rudnik (iz kojeg je eksploatiše ugalj, koji zagađuje okoliš).
Svaka cast..
Svaka cast. bas lijepa vijest. Ovoga treba jos mnogo graditi po BiH jer dolazi vrijeme velikih potreba za energijom, a manje smo zavisni od plina i ostalih izvora el energije
Ovo Faja zavrsio
haha mislite vi da zabranom izgradnje MHE mozete zeznzti Begu..ima Bego panele u rukavu
Hocel bit izgradjena u rekordnom roku ko cementara i TE? pitam za jarana....
Ne mogu vise MHE praviti od nasih para sto EPBiH placamo po KWH za obnovljivu energiju pa sada solarne panele stavljaju blizu proizvodnje gdje ce za dan pasti 3cm prasine na panele. Jednom glupi, uvijek glupi.
cim zavrse ovu termoelektranu sto prave
laHko je graditi s našim parama! De da i ja jednu napravim, mogu li? Neeee. To mogu samo tajkuni bliski SDA. Dok im mi plaćamo ! J.bem te državo!
Andersenove bajke...divno pročitati...realizacija se čeka...
Sunce ti kalaisano.
pa ovakav paradoks samo mozemo mi napravit
U jbt. kako se pred izbore sve počinje gradit i kako imaju projekti za sve...dobiju izbore i je ispune ni 2% obećanja ...ma ni ne počne se ništa radit...al projekti kao imaju, napravilo neko dijete za 500 kermi koji nemaju veze sa vezom....idemo ivce bleee, bleee, bleee glasajte.
sta ba najjaca u bih. nece je bit ovake u u nasoj galaksiji!
Mislim da će posle izbora nastati muk 🤣