Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je turska i saudija??
Zato baja umjesto Ronhila sad sverca migrante iz Srbije u Federaciju.
Turska je dala grantova koliko su ovi uložili, zbog toga nije na listi ulagača. Ovi imaju namjeru da koriste benefite,jeftine radne snage i energenata, dok recimo turci nemaju namjedu da muzu, bar ne do sad.
BiH je mala drzava ali zato i siromasna.Mi bi da se hvalimo ali nemamo sa cim.
sine Firma 5 baustella racuni se pisu svaki 10 dana znaci svake 2 sedmice duplo toliko legne ne budi smijesan
sine firma 5 baustella da se userem od para ako hocu svake 2 sedmice legne duplo toliko ne budi paglu
hmm cudno ni brace rusa ni brace turaka ni na mapi a sudeci po stanju pola bi nas poginulo za njih ..
Zato, eno, zaPosljavaju nove pljuccc
Cekaj , a braca Turci gdje su oni među prvih pet :) hahhahh
odmah iza rusa ne brini ...
@KokoshAnel ipravka...odmah ISPRED rusa hahaha ;)
oporezuj retroaktivno Isovicu i Novalicu
od tih 23 % novca sto je došlo u RS , i Brčko distrikt , 13% Bošnjaci donijeli iz inostranstva.
Urota protiv RS od strane međunarodne zajednice da unište vjekovnu Serbvsku crkvu iz 1920 i anticku Svrbsku državu iz 1878.
Ovo ce Laktaski vepar pobiti prilikom prvog tv nastupa kako je jos uvijek kod njega med a kod Zeljka mleko🤣🤣🤣🤣
Pa nije Dodik kriv nego uređenje koje vodi sve centrale u fekalistan..Zato ce srpska biti nezavisna, zivi bili pa vidjeli...
Us'o je qurac da izvinete. Šalje se roditeljima, braći, sestrama jer od crkavice koju ste im '' omogućili '' u '' Zlatna kasika'' državi ne mogu kraj sa krajem sastaviti od plata i penzija... Uzimate i šakom i kapom. Čitava penzija za lijekove... Ned'o bog nikome!
@sintor, daj me prosvijeti živ bio. Moze li mrvicu u detalje?Piše ti koliko je direktno iz koje države uloženo. U sta? U koja dobra? Koje firme su beneficirale ta ulaganja? Koji sektori? Sta se proizvelo/izrodio iz tih para? Uh jbt pa to su zaboravili izvini malo sam poglup...
na sta se konkretno ta "ulaganja" odnose ?
Otkud sad ovo ??? Pa manji entitet je bolji dio BiH ! Vekovna Iluminatsko-vatikanska ujdurma i propagandna agentura britanskih tajnih sluzbi , uz svesrdnu pomoc domacih sorosevih placenika i izdajnika, a sve u cilju rusenja poslednjeg " bastiona srpstva" MIleta Dodika.
Mani entitet ce biti nezavisan kad tad, pa necete sve u fekalistan gore nositi...
@AlijaNeIlija Sigurno, kao i u svim bajkama.