Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
Neka samo lijepih vijesti 🇧🇦🇧🇦
Da bi ovaj jedan, da malo profuram gradom 🤓
Ovaj crveni sa slike predobro izgleda...ko neki chopper, Harley Davidson...šteta samo sto je preskup za naš standard, bar za mnoge u ovoj zemlji !!
Svaka cast majstore.....nemam sta drugo reci!!
Who owns Ruff Cycles? Ruff Cycles is bringing some Rock'n'Roll to the bicycle industry since 2012. With our dedicated Crew, we aim to manufacture awesome eBikes and bicycles for cool dudes and dudettes. Founded by Pero Desnica, Ruff Cycles is located in Regensburg, Germany.
ok...
Ovaj crveni sa slike 6199 eura plus dodatna oprema
Ako će plata bit 500 maraka nemoj ni otvarat
U rangu KTM sva čast
Molimo Klix da objavi,kolike su plate radnicima!!!!
1700
Odma mi popravi jutro... Hvala.
Prelijepa bicikla šteta jedino što ih mi iz BiH nikako ne možemo da priuštimo....
Primjer da se može kad se zna i hoće. Svaka čast
Odlicna vijest… sad probati sklopiti ugovor sa Holandijom jer oni su sigurno prvaci u biciklima i brojem bicikala u evropi