Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negdje se prihvata da se pravi najskuplja ruta preko brda, s vijaduktima i sl. a negdje je skupo pa mora preko najplodnije zemlje. A ustvari jedini kriterij za izbor trase je korist političara i tajkuna povezanih s njima. Neki su kupili parcele s uvjerenjem da će tuda proći cesta, posadili masline ili nešto drugo da bolje prođu kod otkupa ili su mislili praviti pumpe. Drago mi je da će im planovi propasti.
Sto EBRD i drugi nisu tako djelovali u genocidnoj tvorevini gdje se krcmi bosnjacka imovina? Odjebati EBRD i tih par kilometara napraviti kreditom od BH Telekoma po istoj kamati i uslovima kao i EBRD.
Ništa..rješenje je bežični autoput da se napravi iznad Mostara i riješen problem.
Sto EBRD i drugi nisu tako djelovali u genocidnoj tvorevini gdje se krcmi bosnjacka imovina? Odjebati EBRD i tih par kilometara napraviti kreditom od BH Telekoma po istoj kamati i uslovima kao i EBRD.
Posrbice bookiraju izgradnju zutocedte u FBiH dok u genocidu kradu bosnjacku imovinu i zemlju!
A kada ste ti isti srbi dozvoljavali tenkovima tuda da proðu onda niste se protivili,ma*u vam vašu,opstruiras državu ma samo vam treba po leðima kalvom motkom o vama i ovom ublehašu Dzuburu
Namjestio neko godinama unazad i pokupovao zemlju da kasnije skupo proda kroz eksproprijaciju. Tako to ide u BiH
Ne prolazi trasa plodnom srpskom zemljom, već zaobilazi krš kojeg su prije dvadeset godina tajkuni pokupovali za sitne pare imajući informacije da će autoput proći tom trasom
Debili pravi, autoput se pravi najkraćom rutom i to je državni interes, svugdje u svjetu prolazi kroz polja i sa obje strane je sve zasijano i obrađeno, samo kod nas svak može da radi šta hoče i kako hoće
Ko je ikada sjedio u Don Hermanosu mogao je vidjeti Fortu sa šeficom EBRD, njihovim glavnim finansijerima i gazdama
Samo tužioci ne znaju. Oni vide samo šta im paše
Onaj nekidan traži kod Nemile izlaz da bi lakše kući išao sa posla. Ovi kod Mostara nedaju zemlju da prodje autoput preko. Ovo je luda kuća ionako nemogu ništa da završe. Tamni vilajet za izludjivanje mozga..
hajde bar nešto pametno. Nigdje se plodna zemlja ne uništava tek tako.
dok se ovi ne dogovore pravi sta oko Tuzle, ha ja.
Men se cini da put treba da prolazi iza planine Velez preko Zijemlja pa prema Neumu polako. To je najeftinija ruta koja bi se izradila preko livada bez tunela za par godina.
Da se pitam ja bih betonir'o travu I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
Da nam nije stranaca, ovi političari bi nas sve betonirali bez ikakvih problema
kako ovakvih problema nije bilo na lokacijama gdje su bosnje u vecini, tamo nema ekologije osim nenormalnog lopatanja prilikom otkupa zemlje, ali se niko ne buni, ni o ekologiji niti o bilo cemu, bas cudno
@tutakameni Bošnjaci su većina na 70% opštine Mostar. Predstavnice građana Azra, Amna... Pročitaj tekst. Koliko vam je HDZ izaprao mozak najjeftinijom propagandom oko Mostara, a vi se primili kao taksena marka, to nigdje nema.
Pa kako onda HDZ vlada u Mostaru?
Dalje neces moci, ORANJE da mi gaziss! DJECOOOOO,OOO DJECOOOOO! OOOOOOO DJECOOOOOO!