Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnik građevinske kompanije Tibra-Pacific Tihomir Brajković koji je u posljednjih par godina veliki novac zaradio na izgradnji stambenih objekata u Sarajevu je ujedno vlasnik i direktor firme Meso-Impex iz Kiseljaka koja je državi dužna 9,3 miliona KM na ime neplaćene carine.!? I nikom ništa.. Da dugujem 30KM došli bi specijalni pod maskama...
Tiho- mir. an
Sudska presuda kaze da TIBRA Pacifik nije pravni nasljednik firme TIBRA doo koja je drzavi ostala duzna 20setak MILONA KM na ime PDV-a. I bas kao sto rece, mog komsiju "zarobise", ogradiše trakama jer nije prijavio na vrijeme PDV i platio od 200KM, a ima granap i iz njeha hrani 5tero.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo dokaza da kad si " legitiman" Hrvat možeš i čaršiju graditi kako hoćeš. Vidiš kad SDA ahbabu gurneš malo hedije u džep nećeš biti majoriziran.
HAHAHHA JOJ PRANJA PARE OD DROGE, KO DA JE SARAJEVO METROPOLA PA JACA EKONOMIJU I TREBA MU RADNE SNAGE.
Kad mu vidim zgrade da je zem zem ne bi je pio
Imao sam ukazanje 😀 Tibra novi kvart lokacija Grbavica tj.Željeznicar sve prodao i pravi se kvart🤔🤔🤔
Sve već izgrađeno ima 10 g
ojj nemoj ti svega ti...
svi sire biznis preko nasih ledja
Ja kontao na Stupu...
nemoj ispod 20 spratova....
Kiseljak ja sam momak veseljak
Da li ce platiti PDV koji su dužni za Tibru, ili će iz tih 20tek tričavih miliona duga prema državi reinvestirati u otvaranje punionice. Aplaus za ovaj investitorski poduhvat
Bolje zgrada uz zgradu..toplije je
E moji novinari ta fabrika je napravjlena i masine ubacene ima 5 godina, covjek iskopo bunare i sve prikljucio ostalo je jos samo da odvrne ventile i da pocne puniti.
TIBRA ZLOTVORU! STOP OVAKVIM DIVLJIM GRADNJAMA! TREBA NAPRAVITI MJERE KOJE SE MORAJU POSTOVATI KAD SE POCINJE GRADITI ZGRADA NA ZGRADU!
Kako naši lopovi od političara prodaju naše prirodne ljepote
A isti vlasnik gradi pod firmom Bulevar ostatak Stupa prema Ilidzi, samo bolje upakovano