Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajgle gancija sto dila "original" parfeme
Niko nije lud investirat u 'suljlju vrecu', s druge strane mi se razvijamo godinama i nikad da se razvijemo niti u jednom polju..
NeoBux je besplatan i jednostavan.Zarađujete kada kliknete na reklamu i ostanete na toj stranici neko vrijeme (autoodbrojavanje).Ali to nije sve na neobuxu se zaradjuje i od iznajmljeni referala ,to su "tvoji radnici " oni klikaju a tebi dolaz od njihovi klikova zarada NeoBux postoji od 2008. godine i iz više razloga nije prevara: - stranica nije na niti jednoj crnoj listi - ljudima se novac svakodnevno isplaćuje - imaju preko milijun korisnika - ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupnji refferala, ukupnoj isplaćenoj zaradi itd. Kada zaradite možete iznajmiti referrale i na taj način si još više povećati prihod. Pokusajte potpuno je besplatno ,na stranici i imate forum Srpsko-Hrvatski gdje je raja sa Ex yu prostora..Sto prije pocnete prije cete zaraditi ,pored gledanja reklama i referala imate mogucnost zarade ako poznajete engleski jezik raditi mini poslove zarada je odlicna Registrujte se :http://www.neobux.com/?r=smokvarsmokvar
Pa ko ce investirat u ovakvu propalu drzavu? To bi bila cista lutrija.
Da je pameti zarađivali bismo od turizma itekako, bili bismo u rangu s razvijenim zemljama koje ostvaruju odlične prihode u turističkim granama jer imamo što pokazati.
ma manite se turizma, gradite elektrane, spalite cumur dok nam evropa jos da...
Putna infrastruktura nam fali ali evo gradi se što je dobro. Potrebno je uložiti novac u velike planinske centre (Bjelašnica, Jahorina, Vlašić....) a ne rasipati novac po malim lokalnim izletištima. Ne za sada. Kada dođu turisti, kada dođe kapital, tada se ulaže u manja mjesta kako bi se dodatno obogatila ponuda. Jer neće Švabo doći u Busovaču na skijanje nego na Bjelašnicu. A kada se zasiti Bjelašnice tada će tražiti nešto manje i mirnije za uživanje. BiH je ljepotica za turizam, i prvo mi trebamo shvatiti koji su nam potencijali i mogućosti, a tek onda stranci. Jer neće pare same doći. Treba ih namamiti!
imamo prirodnih ljepota kao rijetko koja zemlja u evropi. pa samo doite niz slivove rijeka pa da vidite te ljepote. tu se moze zaraditi jer dosta turista trazi te netaknute prirode.
dabogda nas austrija opet anketirala!
Ha ha ha.., mora se čovjek nasmijati svim ovim "novim" korisnicima kompjutera.., pismenost im je još uvijek tamo negdje na pašnjacima oko Goražda.., ne kaže se anketirala nego ANEKTIRALA, i Austrija se piše velikim slovom! A što se tiče turističke zajednice, koja je tek u fazi razvoja, jer i nju vode stranački podobni, ali ne i SPOSOBNI, dok njima iz guzice stigne u glavu (iz šupljeg u prazno), džeparoši će sve strance otjerati zauvijek, jer nebranjeno i svakodnevno "operišu" Ferhadijom!
blago se tebi kako ti dugo koristis kompjuter! cekaj jesam li trebao pocet sa veliko "B" il je malehno "b" udure?