Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustavni sud BiH je naložio da se koriste nazivi bez prefiksa bosanski, dakle Gradiška, Šamac itd. ali Bošnjaci ne poštuju presude Ustavnog suda BiH a posle im smeta kad Srbi slave 9. januar koji je poništio Ustavni sud BiH :)
Jos jedna u nizu laži ovog portala. Sporazum o gradnji mosta koji u vecini financira Republika Hrvatska je potpisan sa Republikom Srpskom. Suncokreti vole lagati, petljati i izmišljati
bravo
Kakve fajde mad fašisti sve sto je iz BiH blokiraju... Sta ce nam most?
mastanas ima te spajat pajadasamtijeo dase spajamo nebise porotivijo onomstosunam u radili ikakvusunamstetunanjeli.tojecizta ludost.
A u Slavoniji treba izgraditi još dva mosta (od kojih je jedan čak i duži od ovog na Savi) da bi se ovaj mogao pustiti u promet. Nevjerovatno kako ključne informacije znaju upakovati da budu nevidljive, a da narod misli da se nešto privodi kraju.
Bosanska,E moj novinare kolko si neuk
Oce li ga Vučić otvoriti ?
RS dobi još jedan most za EU.
Svak svoj dio napravio i spojit će se na sredini rijeke. Može i tako
Sta je sa mostom Svilaj? Usutili se svi politicari is FBiH k'o hinje. Most Svilaj duplo veci od Mosta Bosanska Gradiska, duplo je skuplji, zavrsen prije 1-2 god., zavrsen put Odzak-Svilaj prije 3-4 god. "Samo" jos carinske/granicne kucice nisu napravljene i zbog toga most ne moze da se otvori!! Ja sramote do vasione. U normalnoj zemlji bi neko dobio 10 god. murije za ovo. KORUPCIONASI. Treba reci-rs gradi autoputeve brze od fbih iako su 3x zaduzeniji kod EU.
Sve je to Bosanska zemlja svakako! Do iza Virovitice je sve zemlja Bosanska!!!
1.Mi bosanski patrioti se radujemo ovakvim projektima na svakom pedlju naše domovine 2.Ovim će mostom prolaziti možda više Bošnjaka nego Srba..tome se nada i Dodik jer trenutno gradi zaobilaznicu oko Doboja da bi saobraćaj od Sarajeva prema zapadu usmjerio preko Prnjavora i Bosanske Gradiške. 3. I bolje je da idemo preko Bosanske Gradiške nego preko Svilaja jer ćemo manje dati Hrvatskoj,
..a više ostati u Bosni i Hercegovini. Od svakog kilometra autoputa naplaćenog u RS-u, veći dio PDV-a pripada Federaciji, a manji dio RS-u.
Napravit ce se most cije cemo koristenje cekati pune dvije godine dok Hrvatska ne napravi pristupnu cestu? Pa jel ovo normalno jbt.
Koliko ovde ima samo pacenika sto im smeta drzava i koji nikako nemogu da se pomire da ih je sve manje i manje. Nemislim nista lose, okrenite se boljitku drzave a ne blentiteta ili olaksajte onima koji to zele
Konacno na Klixu jedna vijest iz koje si mogao stvoriti sliku o cemu se radi, koja je trenutna faza, kada ce se sve zavrsiti i kakvi su benefiti cijele price.