Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Južno Afrička Republika je ekonomski najrazvijenija zemlja na kontinentu,nadam se da će investirati u BiH.
Iako se u vecini slucajeva slazem da su nasi politicari i agencije svrha sami sebi, u slucaju Gordana Milinica, kao covjek koji dugi niz godina radi u privatnom sektoru, odgovorno tvrdim da radi sve sto je u njegovoj moci na promociji BiH u svijetu. A nije mu nimalo lahko u ovakvom politickom okruzenju i svakodnevnim opstrukcijama, jer ljudi koji zele odgovorno raditi svoj posao smetaju svima koji to ne zele, a takvih je vecina u javnom sektoru.
I Fadil je radio u privatnom sektoru i vidi šta smo dobili.
FIPA je firma za političke uhljebe !!! Neka objave koliko projekata i investicija je preko FIPA realizovano od osnivanja !!!